Välj fritt från Severins lunchmeny bland förrätter, varmrätter och dessert.
Nybakat bröd, smör och sallad serveras till alla gäster.
Allergier eller specialkost? Prata med oss.
sparris, friterad örtpotatis och syrligt dragonskum
Varmrätt: Rostad romanesco
195 kr
vårprimörer, ramslöksemulsion och gräddfilsost
Vegetarisk
Dessert: Hemgjord gelato
95 kr
från Severini
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rabarber och bovete
Dessert: Chokladpralin
55 kr
från vår konditor
Tisdag 10/6
Förrätt: Vårprimörer
95 kr
med cashewnöt, soltorkad tomat och rågbröd
Vegetarisk
Förrätt: En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Förrätt: Kalixlöjrom & våffla
295 kr
klassiska tillbehör
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Halstrad fisk
245 kr
dagens fångst, vårprimörer och skaldjursbuljong
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sparris, friterad örtpotatis och syrligt dragonskum
Varmrätt: Rostad romanesco
195 kr
vårprimörer, ramslöksemulsion och gräddfilsost
Vegetarisk
Dessert: Hemgjord gelato
95 kr
från Severini
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rabarber och bovete
Dessert: Chokladpralin
55 kr
Onsdag 11/6
Förrätt: Vårprimörer
95 kr
med cashewnöt, soltorkad tomat och rågbröd
Vegetarisk
Förrätt: En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Förrätt: Kalixlöjrom & våffla
295 kr
klassiska tillbehör
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Halstrad fisk
245 kr
dagens fångst, vårprimörer och skaldjursbuljong
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sparris, friterad örtpotatis och syrligt dragonskum
Varmrätt: Rostad romanesco
195 kr
vårprimörer, ramslöksemulsion och gräddfilsost
Vegetarisk
Dessert: Hemgjord gelato
95 kr
från Severini
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rabarber och bovete
Dessert: Chokladpralin
55 kr
från vår konditor
Torsdag 12/6
Förrätt: Vårprimörer
95 kr
med cashewnöt, soltorkad tomat och rågbröd
Vegetarisk
Förrätt: En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Förrätt: Kalixlöjrom & våffla
295 kr
klassiska tillbehör
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Halstrad fisk
245 kr
dagens fångst, vårprimörer och skaldjursbuljong
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sparris, friterad örtpotatis och syrligt dragonskum
Varmrätt: Rostad romanesco
195 kr
vårprimörer, ramslöksemulsion och gräddfilsost
Vegetarisk
Dessert: Hemgjord gelato
95 kr
från Severini
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rabarber och bovete
Dessert: Chokladpralin
55 kr
från vår konditor
Fredag 13/6
Förrätt: Vårprimörer
95 kr
med cashewnöt, soltorkad tomat och rågbröd
Vegetarisk
Förrätt: En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Förrätt: Kalixlöjrom & våffla
295 kr
klassiska tillbehör
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Halstrad fisk
245 kr
dagens fångst, vårprimörer och skaldjursbuljong
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sparris, friterad örtpotatis och syrligt dragonskum
Varmrätt: Rostad romanesco
195 kr
vårprimörer, ramslöksemulsion och gräddfilsost
Vegetarisk
Dessert: Hemgjord gelato
95 kr
från Severini
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rabarber och bovete
Dessert: Chokladpralin
55 kr
från vår konditor
Lördag 14/6
Förrätt: Vårprimörer
95 kr
med cashewnöt, soltorkad tomat och rågbröd
Vegetarisk
Förrätt: En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Förrätt: Kalixlöjrom & våffla
295 kr
klassiska tillbehör
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Halstrad fisk
245 kr
dagens fångst, vårprimörer och skaldjursbuljong
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sparris, friterad örtpotatis och syrligt dragonskum
Varmrätt: Rostad romanesco
195 kr
vårprimörer, ramslöksemulsion och gräddfilsost
Vegetarisk
Dessert: Hemgjord gelato
95 kr
från Severini
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rabarber och bovete
Dessert: Chokladpralin
55 kr
från vår konditor
Söndag 15/6
Förrätt: Vårprimörer
95 kr
med cashewnöt, soltorkad tomat och rågbröd
Vegetarisk
Förrätt: En näve kokta räkor
175 kr
bröd och lime-aioli
Förrätt: Kalixlöjrom & våffla
295 kr
klassiska tillbehör
Ostron (Gillardeau)
35/200/400 kr
schalottenlök och citron
Varmrätt: Halstrad fisk
245 kr
dagens fångst, vårprimörer och skaldjursbuljong
Varmrätt: Karré från hållbarhetsgrisen
195 kr
sparris, friterad örtpotatis och syrligt dragonskum
Varmrätt: Rostad romanesco
195 kr
vårprimörer, ramslöksemulsion och gräddfilsost
Vegetarisk
Dessert: Hemgjord gelato
95 kr
från Severini
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rabarber och bovete
Dessert: Chokladpralin
55 kr
från vår konditor
Hos Varbergs Kusthotell väntar en lunchupplevelse med både havsbris och gastronomi. Du äter precis vid Kattegatts strand, där vågornas brus sätter stämningen för din måltid. Maten är vällagad, med säsongens bästa råvaror i fokus – ofta med en tydlig nordisk ton. Här landar nyfångad fisk direkt på menyn, och det känns i både smak och kvalitet. Du kan slå dig ner i lugn och ro, känna historiens vingslag från 1904 och låta lunchen bli dagens höjdpunkt. På Nils Kreugers väg 5 i Varberg får du inte bara mat, du får en plats att andas. Vill du ha något lätt? Inga problem. Är du riktigt hungrig? Du kommer gå mätt härifrån. Vår lunch passar både snabba affärsmöten och långa samtal med vänner. Välkommen till ett av Sveriges mest havsnära lunchbord!
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat