Välj fritt från Severins lunchmeny bland förrätter, varmrätter och dessert.
Nybakat bröd, smör och sallad serveras till alla lunchgäster.
Allergier eller specialkost? Prata med oss.
stekt svamp, hollandaise med rostat bovete och dragon
Förrätt: Potatiskaka med löjrom
295 kr
crème fraîche, rödlök, gröslök, citron och sallad
Förrätt: Dagens sallad
55 kr
två olika sallader, perfekta att dela på
Varmrätt: Brässerad pluma
195 kr
pepparsås, rostade morötter med dragon och crudité
Varmrätt: Smörstekt lax
245 kr
citronsås med inkokta rovor, gräslök och potatispuré
Varmrätt: Risotto på säsongens svamp
195 kr
jordärtskocka och örtsallad
Dessert: Pistagegelato
165 kr
pistagesmör och karamelliserad croissant
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rostade hasselnötter och äppelkompott
Tisdag 16/9
Förrätt: Bakat gårdsägg
155 kr
stekt svamp, hollandaise med rostat bovete och dragon
Förrätt: Potatiskaka med löjrom
295 kr
crème fraîche, rödlök, gröslök, citron och sallad
Förrätt: Dagens sallad
55 kr
två olika sallader, perfekta att dela på
Varmrätt: Brässerad pluma
195 kr
pepparsås, rostade morötter med dragon och crudité
Varmrätt: Smörstekt lax
245 kr
citronsås med inkokta rovor, gräslök och potatispuré
Varmrätt: Risotto på säsongens svamp
195 kr
jordärtskocka och örtsallad
Dessert: Pistagegelato
165 kr
pistagesmör och karamelliserad croissant
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rostade hasselnötter och äppelkompott
Onsdag 17/9
Förrätt: Bakat gårdsägg
155 kr
stekt svamp, hollandaise med rostat bovete och dragon
Förrätt: Potatiskaka med löjrom
295 kr
crème fraîche, rödlök, gröslök, citron och sallad
Förrätt: Dagens sallad
55 kr
två olika sallader, perfekta att dela på
Varmrätt: Brässerad pluma
195 kr
pepparsås, rostade morötter med dragon och crudité
Varmrätt: Smörstekt lax
245 kr
citronsås med inkokta rovor, gräslök och potatispuré
Varmrätt: Risotto på säsongens svamp
195 kr
jordärtskocka och örtsallad
Dessert: Pistagegelato
165 kr
pistagesmör och karamelliserad croissant
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rostade hasselnötter och äppelkompott
Torsdag 18/9
Förrätt: Bakat gårdsägg
155 kr
stekt svamp, hollandaise med rostat bovete och dragon
Förrätt: Potatiskaka med löjrom
295 kr
crème fraîche, rödlök, gröslök, citron och sallad
Förrätt: Dagens sallad
55 kr
två olika sallader, perfekta att dela på
Varmrätt: Brässerad pluma
195 kr
pepparsås, rostade morötter med dragon och crudité
Varmrätt: Smörstekt lax
245 kr
citronsås med inkokta rovor, gräslök och potatispuré
Varmrätt: Risotto på säsongens svamp
195 kr
jordärtskocka och örtsallad
Dessert: Pistagegelato
165 kr
pistagesmör och karamelliserad croissant
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rostade hasselnötter och äppelkompott
Fredag 19/9
Förrätt: Bakat gårdsägg
155 kr
stekt svamp, hollandaise med rostat bovete och dragon
Förrätt: Potatiskaka med löjrom
295 kr
crème fraîche, rödlök, gröslök, citron och sallad
Förrätt: Dagens sallad
55 kr
två olika sallader, perfekta att dela på
Varmrätt: Brässerad pluma
195 kr
pepparsås, rostade morötter med dragon och crudité
Varmrätt: Smörstekt lax
245 kr
citronsås med inkokta rovor, gräslök och potatispuré
Varmrätt: Risotto på säsongens svamp
195 kr
jordärtskocka och örtsallad
Dessert: Pistagegelato
165 kr
pistagesmör och karamelliserad croissant
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rostade hasselnötter och äppelkompott
Lördag 20/9
Förrätt: Bakat gårdsägg
155 kr
stekt svamp, hollandaise med rostat bovete och dragon
Förrätt: Potatiskaka med löjrom
295 kr
crème fraîche, rödlök, gröslök, citron och sallad
Förrätt: Dagens sallad
55 kr
två olika sallader, perfekta att dela på
Varmrätt: Brässerad pluma
195 kr
pepparsås, rostade morötter med dragon och crudité
Varmrätt: Smörstekt lax
245 kr
citronsås med inkokta rovor, gräslök och potatispuré
Varmrätt: Risotto på säsongens svamp
195 kr
jordärtskocka och örtsallad
Dessert: Pistagegelato
165 kr
pistagesmör och karamelliserad croissant
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rostade hasselnötter och äppelkompott
Söndag 21/9
Förrätt: Bakat gårdsägg
155 kr
stekt svamp, hollandaise med rostat bovete och dragon
Förrätt: Potatiskaka med löjrom
295 kr
crème fraîche, rödlök, gröslök, citron och sallad
Förr ätt: Dagens sallad
55 kr
två olika sallader, perfekta att dela på
Varmrätt: Brässerad pluma
195 kr
pepparsås, rostade morötter med dragon och crudité
Varmrätt: Smörstekt lax
245 kr
citronsås med inkokta rovor, gräslök och potatispuré
Varmrätt: Risotto på säsongens svamp
195 kr
jordärtskocka och örtsallad
Dessert: Pistagegelato
165 kr
pistagesmör och karamelliserad croissant
Dessert: Crème brûlée
125 kr
i klassisk version
Dessert: Ostservering
95 kr
lagrad hårdost, rostade hasselnötter och äppelkompott
Hos Varbergs Kusthotell väntar en lunchupplevelse med både havsbris och gastronomi. Du äter precis vid Kattegatts strand, där vågornas brus sätter stämningen för din måltid. Maten är vällagad, med säsongens bästa råvaror i fokus – ofta med en tydlig nordisk ton. Här landar nyfångad fisk direkt på menyn, och det känns i både smak och kvalitet. Du kan slå dig ner i lugn och ro, känna historiens vingslag från 1904 och låta lunchen bli dagens höjdpunkt. På Nils Kreugers väg 5 i Varberg får du inte bara mat, du får en plats att andas. Vill du ha något lätt? Inga problem. Är du riktigt hungrig? Du kommer gå mätt härifrån. Vår lunch passar både snabba affärsmöten och långa samtal med vänner. Välkommen till ett av Sveriges mest havsnära lunchbord!
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat