med potatismos, lingon, gröna ärtor och brynt smör
Baconlindad köttfärslimpa
130 kr
med dagens potatis, gräddsås, lingon och pressgurka
Tisdag 16/9
Rimmat stekt fläsk
130 kr
med raggmunk och rårörda lingon alt löksås, bruna bönor och kokt potatis
Panerad strömming
130 kr
med potatismos, lingon, gröna ärtor och brynt smör
Kycklingwok
130 kr
med ris och het sweetchilisås
Baconlindad köttfärslimpa
130 kr
med dagens potatis, gräddsås, lingon och pressgurka
Onsdag 17/9
Färsbiffar med grönpepparsås
130 kr
rostad potatis och frästa haricots verts
Ugnsbakad stillahavsflundra
130 kr
serverad med krämig skaldjurssås, kokt potatis och dillslungade grönsaker
Baconlindad köttfärslimpa
130 kr
med dagens potatis, gräddsås, lingon och pressgurka
Torsdag 18/9
Ärtsoppa på vårt vis
130 kr
med senapsbuffé. Serveras med pannkakor, grädde och syltbuffé
Ugnsbakad stillahavsflundra
130 kr
serverad med krämig skaldjurssås, kokt potatis och dillslungade grönsaker
Krämig kycklinggryta
130 kr
med soltorkade tomater serverad med kokt ris
Baconlindad köttfärslimpa
130 kr
med dagens potatis, gräddsås, lingon och pressgurka
Fredag 19/9
Långbakad fläskytterfilé
130 kr
med rotfruktsgratäng, stekta grönsaker och rödvinssås
Gratinerad fiskfilé
130 kr
i het tomatsås med sambalolek och vitlök serverad med kokt potatis
Baconlindad köttfärslimpa
130 kr
med dagens potatis, gräddsås, lingon och pressgurka
Lördag 20/9
Helglunch med kaffe & kaka
149 kr
Söndag 21/9
Helglunch med kaffe & kaka
149 kr
Restaurang Varberg Nord erbjuder lunch i Varberg med genuin husmanskost lagad från grunden – alla dagar i veckan, även på helger. Vi använder utvalda råvaror och gör allt från grunden, från våra egna såser till nystekta raggmunkar och kålpudding enligt farmors recept.
Oavsett om det är vardag eller helg kan du alltid lita på att dagens lunch är lagad med kärlek och utan konstigheter. En riktig husmansmåltid att njuta av, precis som den ska vara.
Välkommen in på en hemlagad lunch – när det passar dig!
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat