Veckans lunchmeny Blankas Bar & Bistro

Vecka 33
Lunch vecka 34
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Med reservation för ändringar.

Måndag 18/8

Lunchstängt

Tisdag 19/8

Lunchstängt

Onsdag 20/8

Lunchstängt

Torsdag 21/8

Lunchstängt

Fredag 22/8

Lunch Meny
Trerätters
299 kr
Toast Skagen – Valfri varmrätt – Crème Brûlée
Förrätter:
Råbiff på besök
185 kr
Toast Skagen
145 kr
Handskalade räkor, dill & citron
Varmrätter:
Bakad Fläsksida
165 kr
Mör fläsksida med teriyaki, sesamfrön & ris
Dagens Fångst
165 kr
Ugnsbakad sej med len sandefjordsås & potatis
Halloumi
165 kr
halloumi med tortilla & frisk mangosalsa
Dessert:
Pavlova
125 kr
Jordgubbar & vanilj
Crème Brûlée
85 kr
Smaklig måltid & varmt välkommen till Blankas!

Lördag 23/8

Lunch Meny
Trerätters
299 kr
Toast Skagen – Valfri varmrätt – Crème Brûlée
Förrätter:
Råbiff på besök
185 kr
Toast Skagen
145 kr
Handskalade räkor, dill & citron
Varmrätter:
Bakad Fläsksida
165 kr
Mör fläsksida med teriyaki, sesamfrön & ris
Dagens Fångst
165 kr
Ugnsbakad sej med len sandefjordsås & potatis
Halloumi
165 kr
halloumi med tortilla & frisk mangosalsa
Dessert:
Pavlova
125 kr
Jordgubbar & vanilj
Crème Brûlée
85 kr
Smaklig måltid & varmt välkommen till Blankas!

Söndag 24/8

Välkommen till Blankas Bar & Bistro – Varbergs trevligaste vardagsrum med en gnutta elegans och ett stänk av charm. Här på Södra Vägen 7 kan du njuta av en lunch som känns både hemtrevlig och lite festlig. Slå dig ner bland sammetssoffor och glada skratt, och låt doften av nygräddad mat guida dig till dagens höjdpunkt. Kanske är det Blankas legendariska köttbullar som lockar – rullade med kärlek och serverade med precis rätt mängd nostalgi. Hit kommer man inte bara för maten, utan för känslan. Det är som att äta hos en vän med riktigt god smak. Och ja, servitörerna vet vad du behöver innan du ens hinner be om det. På Blankas är varje lunch en liten paus från världen. En plats där du alltid är både gäst och lite stjärna.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: