Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Björkäng Vägkrog

Vecka 42
Lunch vecka 43
  
0340 - 480 080
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Dagens kostar 133 kr, på helger 143 kr. Salladsbuffé, måltidsdryck, bröd och kaffe ingår i dagenspriset. Serveras från kl. 11:00.

Måndag 20/10

Revben
143 kr
med asiatisk glaze och teriyakisås
Torsk i folie
143 kr
med fetaost
Hemlagade köttbullar
143 kr
i gräddsås

Glutenfri

Tisdag 21/10

Stekt fläsk
133 kr
med bruna bönor eller löksås
Stekt spättafilé
133 kr
med brynta champinjoner
Hemlagade köttbullar
133 kr
i gräddsås

Glutenfri

Onsdag 22/10

Skomakarlåda
133 kr
med potatismos och rödvinsky
Senaps och vitlöksmarinerad strömming
133 kr
med potatismos och skirat smör
Levergryta
133 kr
med ris
Hemlagade köttbullar
133 kr
i gräddsås

Glutenfri

Torsdag 23/10

Ärtsoppa & pannkakor
133 kr
med sylt och grädde

Glutenfri

Laktosfri

Stekt falukorv med broccoligratäng
133 kr
med broccoligratäng
Gratinerad torskfilé
133 kr
med basilikatäcke
Hemlagade köttbullar
133 kr
i gräddsås

Glutenfri

Fredag 24/10

Pepparpannbiff
133 kr
med gräddsås
Fiskgratäng
133 kr
med citron, dill och potatismos
Hemlagade köttbullar
133 kr
i gräddsås

Glutenfri

Lördag 25/10

Oxrullader med bacon och dijonsenap
143 kr
, serveras med gräddsås
Stekt torskfilé
143 kr
med örtig svampsås
Hemlagade köttbullar
143 kr
i gräddsås

Glutenfri

Söndag 26/10

Rostbiff med potatisgratäng och rödvinssky
143 kr
med potatisgratäng och rödvinssky
Stekt torskfilé
143 kr
med romaioli
Hemlagade köttbullar
143 kr
i gräddsås

Glutenfri

På Björkäng Vägkrog, belägen vid OKQ8 sydost om Varberg, kan du njuta av en härlig lunch med minst tre goda husmansrätter att välja mellan varje dag. För den som vill ha något extra erbjuder vi även en á la carte-meny med många läckra rätter, tillgänglig under hela vår öppettid. Gästernas favorit är vår hemlagade schnitzel, och vi har dessutom både en vegetarisk meny och en meny anpassad för barnen.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: