Veckans lunchmeny Ulls Restaurang

Vecka 45
Lunch vecka 46

  
076-777 05 93
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunchbuffé ingår stort salladsbord, bröd och bordsvatten. Kaffe/te på maten 10 kr. Väljer du att ladda vårt stammiskort med minst 300 kr blir priset 100 kr inkl kaffe/te, studentpris 88 kr inkl kaffe/te. Vid eventuella allergier, rådfråga gärna vår personal på plats. Eftersom vi har buffé kan man oftast plocka från olika rätter och få ihop en hel måltid som passar för just din allergi. Vill du ha mer information om vår mat vad gäller innehåll eller råvarans ursprung, fråga gärna vår personal. * I vårt hållbarhetsarbete använder oss av 50/50 i våra färsrätter dvs hälften nöt- och eller fläskfärs och hälften vegofärs för att på så vis få bra klimatmärkta menyer.

Måndag 10/11

Lunchbuffé
120 kr
inkl. stort salladsbord, bröd och bordsvatten
Vegetarisk gulaschgryta med ärtprotein och sojabönor
Serveras med gräddfil och ris

Vegetarisk

Stekt rågpanerad strömming
med skirat smör, citron och potatispuré

Tisdag 11/11

Lunchbuffé
120 kr
inkl. stort salladsbord, bröd och bordsvatten
Vegetarisk höstgryta med svamp
och ris

Vegetarisk

Potatisplättar med stekt fläsk
och rårörda lingon

Onsdag 12/11

Lunchbuffé
120 kr
inkl. stort salladsbord, bröd och bordsvatten
Morotsmedaljonger
med fetaostcrème och rostad potatis

Vegetarisk

Viltskavsgryta med messmör, rotfrukter, svamp
och kokt potatis

Torsdag 13/11

Lunchbuffé
120 kr
inkl. stort salladsbord, bröd och bordsvatten
Het pumpasoppa
och pannkakor med sylt och vispad grädde

Vegetarisk

Köttfärslimpa 50/50*
med lingongräddsås och kokt potatis

Fredag 14/11

Lunchbuffé
120 kr
inkl. stort salladsbord, bröd och bordsvatten
Zucchinipiccata
med chilimajonnäs och couscous

Vegetarisk

Marinerad kycklingklubba
med bbq-sås, coleslaw och pommes frites
Veckans kaka!

Lördag 15/11

Lunchstängt

Söndag 16/11

Lunchstängt

Ulls Restaurang på SLU:s område i Uppsala erbjuder en lunchupplevelse med fokus på hållbarhet och närproducerad mat. Med en stor variation av vegetariska alternativ erbjuds klimatsmarta måltider som både smakar gott och gör gott för miljön. Här kan du njuta av fräscha råvaror som främjar både din hälsa och en mer hållbar framtid.

    Taggar: