med hummus, myntapicklad gurka, äpple, harissayoghurt och rostad potatis
Sej ”grenoble”
149 kr
med rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
med lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré
Vegetarisk
Tisdag 19/8
Fläskfärsjärpar i dragonsås
145 kr
med rotfruktscrudité, ångad potatis och rostad mandel
Sej ”grenoble”
149 kr
med rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
med lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré
Vegetarisk
Onsdag 20/8
Tunnskuren pepparstekt rostbiff
145 kr
med ramslöksmajonnäs, gröna grönsaker, steksky, frasig lök och potatispuré
Sej ”grenoble”
149 kr
med rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
med lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré
Vegetarisk
Torsdag 21/8
Panerad kyckling
145 kr
med gurk-yoghurt, grekisk potatissallad med fetaost och dill
Sej ”grenoble”
149 kr
med rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
med lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré
Vegetarisk
Fredag 22/8
Grillad karré
145 kr
med ”sauce béarnaise”, tomat- och löksallad rödvinssky och klyftpotatis
Sej ”grenoble”
149 kr
med rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
med lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré
Vegetarisk
Lördag 23/8
Söndag 24/8
Brasserie med en smak av Paris, bar med Londons puls och ett café med en doft av Rom. Stationen har som ambition att servera spektakulära lunch- och måltider, spela en central roll i staden och vara en mötesplats för Uppsalabor, vänner och alla besökare.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat