oliver, tomater, fänk ål, basilikacrème och rostad potatis
Havetswallenbergare
149 kr
brynt smör, gurka, ärtor, pepparrot och potatispuré
Tortellini
med getostsås, valnötter, honung och grönkål
Vegetarisk
Tisdag 4/11
Pannbiff
145 kr
med stekt lök, sky, dijonaise, saltgurka och potatispuré
Havetswallenbergare
149 kr
brynt smör, gurka, ärtor, pepparrot och potatispuré
Tortellini
145 kr
med getostsås, valnötter, honung och grönkål
Vegetarisk
Onsdag 5/11
Grillad karré
145 kr
BBQ-majonnäs, salsa fresca, steksky och krossad potatis med bacon
Havetswallenbergare
149 kr
brynt smör, gurka, ärtor, pepparrot och potatispuré
Tortellini
145 kr
med getostsås, valnötter, honung och grönkål
Vegetarisk
Torsdag 6/11
Panerad kyckling
145 kr
aioli, dijonslungad spenat, picklad lök och rostad potatis
Havetswallenbergare
149 kr
brynt smör, gurka, ärtor, pepparrot och potatispuré
Tortellini
145 kr
med getostsås, valnötter, honung och grönkål
Vegetarisk
Fredag 7/11
Pepparstekt tunnskuren rostbiff
145 kr
chimichurri, aioli med grillad paprika, zucchinisallad och klyftpotatis
Havetswallenbergare
149 kr
brynt smör, gurka, ärtor, pepparrot och potatispuré
Tortellini
145 kr
med getostsås, valnötter, honung och grönkål
Vegetarisk
Lördag 8/11
Söndag 9/11
Brasserie med en smak av Paris, bar med Londons puls och ett café med en doft av Rom. Stationen har som ambition att servera spektakulära lunch- och måltider, spela en central roll i staden och vara en mötesplats för Uppsalabor, vänner och alla besökare.