rostad majs, picklade tomater, jalapeñoaioli och rostad potatis
Torskbiff
149 kr
vitvinssås med hackat ägg, persilja, forellrom, citronslungad broccoli och potatispuré
Portabello ”Rydberg”
145 kr
råstekt potatis, karamelliserad lök, senapscrème och pepparrot
Vegetarisk
Tisdag 18/11
Grillad karré
145 kr
gremolatamarinerade grönsaker, parmesanmajonnäs, ruccola och friterad potatis
Torskbiff
149 kr
vitvinssås med hackat ägg, persilja, forellrom, citronslungad broccoli och potatispuré
Portabello ”Rydberg”
145 kr
råstekt potatis, karamelliserad lök, senapscrème och pepparrot
Vegetarisk
Onsdag 19/11
Oxfärsbiff
145 kr
med fetaost, gurksallad, oliver, tomatsky och klyftpotatis
Torskbiff
149 kr
vitvinssås med hackat ägg, persilja, forellrom, citronslungad broccoli och potatispuré
Portabello ”Rydberg”
145 kr
råstekt potatis, karamelliserad lök, senapscrème och pepparrot
Vegetarisk
Torsdag 20/11
Fredag 21/11
Lördag 22/11
Söndag 23/11
Brasserie med en smak av Paris, bar med Londons puls och ett café med en doft av Rom. Stationen har som ambition att servera spektakulära lunch- och måltider, spela en central roll i staden och vara en mötesplats för Uppsalabor, vänner och alla besökare.