Veckans lunchmeny Stationen

Vecka 33
Lunch vecka 34
  
018-153 500
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Kaffe ingår i dagens lunch måndag till fredag.
Vid allergi eller behov av specialkost, vänligen fråga oss.

Måndag 18/8

Kycklingspett
145 kr
med hummus, myntapicklad gurka, äpple, harissayoghurt och rostad potatis
Sej ”grenoble”
149 kr
med rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
med lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré

Vegetarisk

Tisdag 19/8

Fläskfärsjärpar i dragonsås
145 kr
med rotfruktscrudité, ångad potatis och rostad mandel
Sej ”grenoble”
149 kr
med rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
med lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré

Vegetarisk

Onsdag 20/8

Tunnskuren pepparstekt rostbiff
145 kr
med ramslöksmajonnäs, gröna grönsaker, steksky, frasig lök och potatispuré
Sej ”grenoble”
149 kr
med rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
med lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré

Vegetarisk

Torsdag 21/8

Panerad kyckling
145 kr
med gurk-yoghurt, grekisk potatissallad med fetaost och dill
Sej ”grenoble”
149 kr
med rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
med lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré

Vegetarisk

Fredag 22/8

Grillad karré
145 kr
med ”sauce béarnaise”, tomat- och löksallad rödvinssky och klyftpotatis
Sej ”grenoble”
149 kr
med rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
med lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré

Vegetarisk

Lördag 23/8

Söndag 24/8

Brasserie med en smak av Paris, bar med Londons puls och ett café med en doft av Rom. Stationen har som ambition att servera spektakulära lunch- och måltider, spela en central roll i staden och vara en mötesplats för Uppsalabor, vänner och alla besökare.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: