Veckans lunchmeny Stationen

Vecka 23
Lunch vecka 24
  
018-153 500
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Kaffe ingår i dagens lunch måndag till fredag.
Vid allergi eller behov av specialkost, vänligen fråga oss.

Måndag 9/6

Kycklingspett
145 kr
hummus, myntapicklad gurka, äpple, harissayoghurt och rostad potatis
Sej ”grenoble”
149 kr
rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré

Vegetarisk

Tisdag 10/6

Fläskfärsjärpar i dragonsås
145 kr
rotfruktscrudité, ångad potatis och rostad mandel
Sej ”grenoble”
149 kr
rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré

Vegetarisk

Onsdag 11/6

Tunnskuren pepparstekt rostbiff
145 kr
ramslöksmajonnäs, gröna grönsaker, steksky, frasig lök och potatispuré
Sej ”grenoble”
149 kr
rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré

Vegetarisk

Torsdag 12/6

Panerad kyckling
145 kr
gurk-yoghurt, grekisk potatissallad med fetaost och dill
Sej ”grenoble”
149 kr
rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré

Vegetarisk

Fredag 13/6

Grillad karré
145 kr
”sauce béarnaise”, tomat- och löksallad rödvinssky och klyftpotatis
Sej ”grenoble”
149 kr
rostade betor, kapris, pepparrot, citronbrynt smör och potatispuré
Rotsellerischnitzel
145 kr
lökstekta bönor, rostat vitlökssmör, sky och potatispuré

Vegetarisk

Lördag 14/6

Söndag 15/6

Brasserie med en smak av Paris, bar med Londons puls och ett café med en doft av Rom. Stationen har som ambition att servera spektakulära lunch- och måltider, spela en central roll i staden och vara en mötesplats för Uppsalabor, vänner och alla besökare.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: