med tomatsallad med dill, senapscr ème och krossad potatis
Panerad flundra
149 kr
med curryremoulad, citronpickles, äpple och potatispuré
Raggmunk
145 kr
med gräddstekt svamp, lingon, pressgurka och friterad kungsmussling
Vegetarisk
Tisdag 2/12
Kycklingspett
145 kr
med hummus, myntapicklad gurka, äpple, harissayoghurt och rostad potatis
Panerad flundra
149 kr
med curryremoulad, citronpickles, äpple och potatispuré
Raggmunk
145 kr
med gräddstekt svamp, lingon, pressgurka och friterad kungsmussling
Vegetarisk
Onsdag 3/12
Barbeque grillad fläsksida
145 kr
med yoghurt smaksatt med rostad vitlök, ”provençale potatis”, marinerade tomater och steksky
Panerad flundra
149 kr
med curryremoulad, citronpickles, äpple och potatispuré
Raggmunk
145 kr
med gräddstekt svamp, lingon, pressgurka och friterad kungsmussling
Vegetarisk
Torsdag 4/12
Stekt kyckling
145 kr
med vita bönor i beurre blanc, spetskål, mandel och parmesan-potatis
Panerad flundra
149 kr
med curryremoulad, citronpickles, äpple och potatispuré
Raggmunk
145 kr
med gräddstekt svamp, lingon, pressgurka och friterad kungsmussling
Vegetarisk
Fredag 5/12
Grillad karré
145 kr
med café de paris-majonnäs, broccoli, picklad lök, steksky och rostad potatis
Panerad flundra
149 kr
med curryremoulad, citronpickles, äpple och potatispuré
Raggmunk
145 kr
med gräddstekt svamp, lingon, pressgurka och friterad kungsmussling
Vegetarisk
Lördag 6/12
Söndag 7/12
Brasserie med en smak av Paris, bar med Londons puls och ett café med en doft av Rom. Stationen har som ambition att servera spektakulära lunch- och måltider, spela en central roll i staden och vara en mötesplats för Uppsalabor, vänner och alla besökare.