Veckans lunchmeny Stationen

Vecka 47
Lunch vecka 48

  
018-153 500
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Kaffe ingår i dagens lunch måndag till fredag.
Vid allergi eller behov av specialkost, vänligen fråga oss.

Måndag 24/11

Gräddstekt pannbiff
145 kr
honungsstekt spetskål, lingon, picklad gurka och potatispuré
Kummel ”Grenoble”
149 kr
rostade betor, kapris, pepparrot, sojabrynt smör och potatispuré
Kikärtsbiff ”Lindström”
145 kr
senapscrème, stekt ägg, gurk- och dillsallad och potatispuré

Vegetarisk

Tisdag 25/11

Dragon- och honungsstekt kyckling
145 kr
citronkokta grönsaker, aioli verde, kycklingsky och couscous
Kummel ”Grenoble”
149 kr
rostade betor, kapris, pepparrot, sojabrynt smör och potatispuré
Kikärtsbiff ”Lindström”
145 kr
senapscrème, stekt ägg, gurk- och dillsallad och potatispuré

Vegetarisk

Onsdag 26/11

Medelhavskryddat fläsk ”pulled style”
145 kr
café de paris crème, limesyrad rotfrukts-Julienne, koriander och stekt ris
Kummel ”Grenoble”
149 kr
rostade betor, kapris, pepparrot, sojabrynt smör och potatispuré
Kikärtsbiff ”Lindström”
145 kr
senapscrème, stekt ägg, gurk- och dillsallad och potatispuré

Vegetarisk

Torsdag 27/11

Kycklingschnitzel
145 kr
ädelostsås, broccoli, äpple, valnötter och klyftpotatis
Kummel ”Grenoble”
149 kr
rostade betor, kapris, pepparrot, sojabrynt smör och potatispuré
Kikärtsbiff ”Lindström”
145 kr
senapscrème, stekt ägg, gurk- och dillsallad och potatispuré

Vegetarisk

Fredag 28/11

Grillad karré
145 kr
béarnaisesås, rödvinssky, tomat- och löksallad och klyftpotatis
Kummel ”Grenoble”
149 kr
rostade betor, kapris, pepparrot, sojabrynt smör och potatispuré
Kikärtsbiff ”Lindström”
145 kr
senapscrème, stekt ägg, gurk- och dillsallad och potatispuré

Vegetarisk

Lördag 29/11

Söndag 30/11

Brasserie med en smak av Paris, bar med Londons puls och ett café med en doft av Rom. Stationen har som ambition att servera spektakulära lunch- och måltider, spela en central roll i staden och vara en mötesplats för Uppsalabor, vänner och alla besökare.

    Taggar: