med krämig saffranrisotto, syrad silverlök och saltrostade pumpakärnor
Gravad lax
med dillstuvad potatis, picklade senapsfrön, syrad silverlök och gulbeta
Veckans veganska - Portabello
med gulärtshummus, rostad brysselkål, picklad kålrabbi och örtsallad
Vegansk
Veckans bakpotatis
Rostbiffröra alt Skagen
Tisdag 22/10
Stekt fläsk
med krämig löksås och persiljeslungad potatis
Gravad lax
med dillstuvad potatis, picklade senapsfrön, syrad silverlök och gulbeta
Veckans veganska - Portabello
med gulärtshummus, rostad brysselkål, picklad kålrabbi och örtsallad
Vegansk
Veckans bakpotatis
Rostbiffröra alt Skagen
Onsdag 23/10
Lasagne
med långkokt högrevsfärs. Serveras med basilikakräm, ruccola och riven italiensk hårdost
Gravad lax
med dillstuvad potatis, picklade senapsfrön, syrad silverlök och gulbeta
Veckans veganska - Portabello
med gulärtshummus, rostad brysselkål, picklad kålrabbi och örtsallad
Vegansk
Veckans bakpotatis
Rostbiffröra alt Skagen
Torsdag 24/10
Coq au vin
med champinjoner och syltlök. Serveras med potatismos och toppas med baconkrisp
Gravad lax
med dillstuvad potatis, picklade senapsfrön, syrad silverlök och gulbeta
Veckans veganska - Portabello
med gulärtshummus, rostad brysselkål, picklad kålrabbi och örtsallad
Vegansk
Veckans bakpotatis
Rostbiffröra alt Skagen
Fredag 25/10
Lördag 26/10
Lunchstängt
Söndag 27/10
Lunchstängt
Till vardags så lagar och serverar det fantastiska köket hos Friggas i Uppsala en god, härlig lunch med vegetariskt, kött eller fisk. Här används närodlade råvaror som blir anpassade efter naturens skiftande säsong.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat