Veckans lunchmeny Clarion Hotel Gillet

Vecka 45
Lunch vecka 46

  
+46 18-68 18 00
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Välj mellan dagens lunch eller dagens vegetariska, alltid inklusive mineralvatten, sallad, hummus, bröd, kaffe och kaka. Vänligen meddela oss om allergier.

Måndag 10/11

Fisk och skaldjursgryta
175 kr
Serveras med krondillsaioli, potatis samt rotfrukter
Kikärtskroketter
175 kr
Serveras med krondillsaioli samt frästa grönsaker

Vegetarisk

Tisdag 11/11

Stekt kycklingbröst
175 kr
Serveras med rostad potatis, ratatouille samt gurkyoghurt
Bön & Linsragu
175 kr
rostad potatis samt gurkyoghurt

Vegetarisk

Onsdag 12/11

Wallenbergare
175 kr
Serveras med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor samt rårörda lingon
Sojafärsbiff med Quinoa, Zuccini och soltorkad tomat
175 kr
Serveras med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor samt rårörda lingon

Vegetarisk

Torsdag 13/11

Panerad Sejfilé
175 kr
Serveras med remouladsås, örtslungad potatis samt mosade gröna ärtor
Panerad rotselleri
175 kr
Serveras med remouladsås, örtslungad potatis, mosade gröna ärtor samt liten bönsallad

Vegetarisk

Fredag 14/11

Steak Minute
175 kr
Serveras med friterad potatis, vitlöksbearnaise, bakad tomat samt stekta gröna bönor
Halloumi
175 kr
Serveras med friterad potatis, vitlöksbearnaise, bakad tomat samt stekta gröna bönor

Vegetarisk

Lördag 15/11

Lunchstängt

Söndag 16/11

Lunchstängt

Hos Clarion Hotel Gillet i Uppsala serveras lunch i en lugn och trivsam miljö mitt på Dragarbrunnsgatan 23. Här kan du ta en välbehövlig paus med kollegor eller vänner och njuta av vällagade rätter som smakar hemlagat men med hotellkökets finess. Välj mellan Dagens Lunch och Dagens Vegetariska, där sallad, hummus, bröd, kaffe och kaka alltid ingår. Menyn varierar från dag till dag och fokuserar på bra råvaror och tydliga smaker. Det är en lunch som passar både för snabba möten och för en längre sittning. Varje fredag bjuder köket dessutom på Steak ’n Fries Friday, med perfekt stekt kött och krispiga pommes till lunchpris. En tradition som många gäster återkommer till. Här blir lunch en naturlig del av dagen, utan stress men med känsla för kvalitet.

    Taggar: