Veckans lunchmeny Clarion Hotel Gillet

Vecka 41
Lunch vecka 42
  
+46 18-68 18 00
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Välj mellan dagens lunch eller dagens vegetariska, alltid inklusive mineralvatten, sallad, hummus, bröd, kaffe och kaka. Vänligen meddela oss om allergier.

Måndag 13/10

Tisdag 14/10

Onsdag 15/10

Panerad spätta
175 kr
Serveras med dillstompad potatis, remouladsås, dillgurka
Vegetarisk: Panerad rotselleri
175 kr
Serveras med dillstompad potatis, remouladsås, dillgurka, bönsallad

Torsdag 16/10

Hjortfärslimpa
175 kr
Serveras med kokt potatis, enbärsgräddsås, rårörda lingon med cognac och kanel
Vegetarisk: Vegbiff
175 kr
Serveras med kokt potatis, enbärsgräddsås, rårörda lingon med cognac och kanel

Fredag 17/10

Steak minut
175 kr
Serveras med friterad potatis, chilibearnaise, bakad tomat samt sotad och gravad lök
Vegetarisk: Halloumi
175 kr
Serveras med friterad potatis, chilibearnaise, bakad tomat samt sotad och gravad lök

Lördag 18/10

Lunchstängt

Söndag 19/10

Lunchstängt

Hos Clarion Hotel Gillet i Uppsala serveras lunch i en lugn och trivsam miljö mitt på Dragarbrunnsgatan 23. Här kan du ta en välbehövlig paus med kollegor eller vänner och njuta av vällagade rätter som smakar hemlagat men med hotellkökets finess. Välj mellan Dagens Lunch och Dagens Vegetariska, där sallad, hummus, bröd, kaffe och kaka alltid ingår. Menyn varierar från dag till dag och fokuserar på bra råvaror och tydliga smaker. Det är en lunch som passar både för snabba möten och för en längre sittning. Varje fredag bjuder köket dessutom på Steak ’n Fries Friday, med perfekt stekt kött och krispiga pommes till lunchpris. En tradition som många gäster återkommer till. Här blir lunch en naturlig del av dagen, utan stress men med känsla för kvalitet.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: