Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Terminalbaren

Vecka 12
Lunch vecka 13
  
090-13 02 40
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I våra luncher ingår salladsbuffé, smör, bröd, dryck, kaffe och kaka.

Måndag 24/3

Pasta med het skinksås
130 kr
och färsk parmesan
Köttbullar
130 kr
med hemlagad mos, gräddsås och lingonsylt.

Tisdag 25/3

Biffstroganoff
130 kr
med ris och saltgurka
Ugnsbakad rimmad torskrygg
130 kr
med räkor, varma grönsaker och kall gräslöksås.

Glutenfri

Stekt fläsk med raggmunkar
130 kr
Eller med löksås och potatis

Onsdag 26/3

Tex. mex biff med salsa och cheddarost
130 kr
Serveras med aioli, rödvinssås och klyftpotatis.
Spagetti med köttfärssås
130 kr
och färsk parmesan

Torsdag 27/3

Räkfylld lax
130 kr
med sandefjordsås och varma grönsaker
Färskost fylld kotlett
130 kr
med stekt potatis och madeirasås.
Köttsoppa med klimp
130 kr
och pannkakor med sylt och grädde

Fredag 28/3

Kolgrillad mjukbakad Kalventrecôte
130 kr
med cognacs doftande pepparsås och råstekt potatis.

Lördag 29/3

Lunchstängt

Söndag 30/3

Lunchstängt

Hos oss på Terminalbaren på Västerslätt i Umeå får du njuta av riktigt god hemlagad husmanskost, precis som det ska vara. Som familjeföretag sätter vi stolthet i att servera mat lagad med kärlek och tradition, och ja – det är fläsk på tisdagar och hemlagad ärtsoppa med pannkakor på torsdagar, precis som det alltid har varit. Utöver dagens rätt har vi även grillrätter, hamburgare, fräscha sallader och smörgåsrätter, så det finns något för alla smaker. Vill du ha en klassisk lunch som mättar ordentligt? Då är vi rätt ställe för dig. Här kan du känna dig som hemma, fast med någon annan som lagar maten och diskar. Oavsett om du är sugen på en rejäl bit kött eller en lättare sallad har vi något som passar. Vi ser till att maten alltid håller högsta kvalitet, så att du lämnar oss både mätt och glad. Välkommen till Terminalbaren – här är varje lunch en liten paus fylld med god mat och härlig gemenskap!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: