Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Terminalbaren

Vecka 40
Lunch vecka 41
  
090-13 02 40
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I våra luncher ingår salladsbuffé, smör, bröd, dryck, kaffe och kaka.

Måndag 6/10

Spagetti carbonara
135 kr
med färsk parmesanost
Grillad kycklingfilé
135 kr
med currysås, ananas och ris.

Glutenfri

Tisdag 7/10

Krämig fransk Högrevsgryta
135 kr
med rotsaker, ris och svartvinbärsgelé.
Panerad rimmad torskrygg
135 kr
med kall dillsås och varma grönsaker
Stekt fläsk
135 kr
med brunabönor eller med löksås och potatis

Onsdag 8/10

Wallenbergare
135 kr
med ärtor, hemlagat potatismos och lingon.
Baconlindad ädelost fylld kycklinglårfilé
135 kr
med rödvinssås och hemlagad potatismos.

Torsdag 9/10

Chili con carne
135 kr
med ris och cream fraiche.
Ugnsbakad färsk lax
135 kr
med pernod doftande vitvinssås med kräftstjärtar.
Köttsoppa med klimp
135 kr
med pannkakor, sylt och grädde.

Fredag 10/10

Schweizer schnitzel fylld med vindelrökt karré och präst ost
135 kr
serveras med madeirasås och klyftpotatis.

Lördag 11/10

Lunchstängt

Söndag 12/10

Lunchstängt

Hos oss på Terminalbaren på Västerslätt i Umeå får du njuta av riktigt god hemlagad husmanskost, precis som det ska vara. Som familjeföretag sätter vi stolthet i att servera mat lagad med kärlek och tradition, och ja – det är fläsk på tisdagar och hemlagad ärtsoppa med pannkakor på torsdagar, precis som det alltid har varit. Utöver dagens rätt har vi även grillrätter, hamburgare, fräscha sallader och smörgåsrätter, så det finns något för alla smaker. Vill du ha en klassisk lunch som mättar ordentligt? Då är vi rätt ställe för dig. Här kan du känna dig som hemma, fast med någon annan som lagar maten och diskar. Oavsett om du är sugen på en rejäl bit kött eller en lättare sallad har vi något som passar. Vi ser till att maten alltid håller högsta kvalitet, så att du lämnar oss både mätt och glad. Välkommen till Terminalbaren – här är varje lunch en liten paus fylld med god mat och härlig gemenskap!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: