Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Terminalbaren

Vecka 33
Lunch vecka 34
  
090-13 02 40
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I våra luncher ingår salladsbuffé, smör, bröd, dryck, kaffe och kaka.

Måndag 18/8

Grekisk färsbiff
135 kr
Fylld med fetaost och soltorkade tomater. med ugnsrostad potatis och tzatziki
Kalops
135 kr
med potatis och rödbetor

Tisdag 19/8

Västerbottenost gratinerad lax
135 kr
med skaldjursås, varma grönsaker och mos
Örtmarinerad (chimichurri) fläskfilé
135 kr
med gorgonzolasås och mos
Stekt fläsk med raggmunkar
135 kr
eller med löksås och potatis

Onsdag 20/8

Lasagne
135 kr
med färsk parmesanost
Gräddstuvad pyttipanna
135 kr
med ägg och rödbetor

Torsdag 21/8

Panerad rimmad torskrygg
135 kr
med skagenröra och varma grönsaker
Skomakarlåda med nattbakad biffstek
135 kr
med bacon, rödvinssås och mos

Glutenfri

Ärtsoppa & tunna pannkakor
135 kr
med sylt och grädde

Fredag 22/8

Åkarschnitzel (200g schnitzel)
135 kr
med persiljesmör, madeirasås och hasselbackspotatis

Lördag 23/8

Lunchstängt

Söndag 24/8

Lunchstängt

Hos oss på Terminalbaren på Västerslätt i Umeå får du njuta av riktigt god hemlagad husmanskost, precis som det ska vara. Som familjeföretag sätter vi stolthet i att servera mat lagad med kärlek och tradition, och ja – det är fläsk på tisdagar och hemlagad ärtsoppa med pannkakor på torsdagar, precis som det alltid har varit. Utöver dagens rätt har vi även grillrätter, hamburgare, fräscha sallader och smörgåsrätter, så det finns något för alla smaker. Vill du ha en klassisk lunch som mättar ordentligt? Då är vi rätt ställe för dig. Här kan du känna dig som hemma, fast med någon annan som lagar maten och diskar. Oavsett om du är sugen på en rejäl bit kött eller en lättare sallad har vi något som passar. Vi ser till att maten alltid håller högsta kvalitet, så att du lämnar oss både mätt och glad. Välkommen till Terminalbaren – här är varje lunch en liten paus fylld med god mat och härlig gemenskap!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: