Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Lingon

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
070-461 75 43
  
E-post 

Information om dagens lunch

Lunchpris 115 kr. I dagens lunch ingår sallad, bröd, smör, vatten stilla eller kolsyrat samt kaffe.

Måndag 28/4

Stekt sillflundra
115 kr
med potatismos och skirat dillsmör
Korvgryta
med pesto, oliver, körsbärstomat, picklad rödlök och paprikaris
Vegetarisk chili con carne
med nachos och gräddfil

Vegetarisk

Tisdag 29/4

Raggmunkar
115 kr
med stekt fläsk och lingonsylt
Barbecuebrässerad kycklinginnerfilé
med grönsaker, vitlöksripple och chipotleris
Gröna ärtbiffar
med avokadocrème, persiljemorötter och kokt potatis

Vegetarisk

Onsdag 30/4

Wallenbergare
115 kr
med gräddsås och lingonsylt samt potatismos
Lax och skaldjurslasagne
med västerbottenost
Vegetarisk pizza
med oliver och fetaost samt aioli

Vegetarisk

Torsdag 1/5

Inga måltider serveras
Välkommen åter måndag

Fredag 2/5

Inga måltider serveras
Välkommen åter måndag

Lördag 3/5

Lunchstängt

Söndag 4/5

Lunchstängt

När du äter lunch hos oss på Restaurang Lingon, på Universum gränd 8, får du en måltid med både variation och kvalitet. Här finns något för alla smaker – välj mellan Dagens husman, Hälsobalans eller Gröns & Gott. Oavsett vad du väljer kan du räkna med mat som är lagad med omsorg och full av smak. Atmosfären hos oss är avslappnad och trivsam, perfekt för att ta en paus från en hektisk dag. Vill du ha en rejäl och mättande rätt? Då är Dagens husman som gjort för dig. Om du däremot är sugen på något lättare och hälsosamt, passar Hälsobalans perfekt. Och för dig som älskar grönt erbjuder vi Gröns & Gott – ett alternativ som gör dig mätt och glad. Med så många valmöjligheter kan du alltid hitta något som passar just dig.  Missa inte heller våra matiga alternativ i Café Moccado som också har universitetets enda riktiga espressomaskin! Varmt välkommen till oss på Universum. Så sväng förbi oss på Restaurang Lingon och låt oss göra din lunch till dagens höjdpunkt!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: