med rödvinssky, rostad potatis, grillade grönsaker och fetaost
Lasagne
149 kr
med aubergine, zucchini och mozzarella. Toppas med ruccola, marconamandlar och parmesan
Vegetarisk
Rostad majssoppa
119 kr
med krispig majs, picklad jalapeno och rökt cheddar
Onsdag 15/10
Fish'n chips på spätta
149 kr
med dillmajo, pommes, mosade ärtor och syrad kål
Lasagne
149 kr
med aubergine, zucchini och mozzarella. Toppas med ruccola, marconamandlar och parmesan
Vegetarisk
Rostad majssoppa
119 kr
med krispig majs, picklad jalapeno och rökt cheddar
Torsdag 16/10
Viltskav
149 kr
med svamp, potatispuré och rårörda lingon
Lasagne
149 kr
med aubergine, zucchini och mozzarella. Toppas med ruccola, marconamandlar och parmesan
Vegetarisk
Rostad majssoppa
119 kr
med krispig majs, picklad jalapeno och rökt cheddar
Fredag 17/10
Grillad ryggbiff
149 kr
med ratatouille, parmesanpotatis och rödvinssky
Lasagne
149 kr
med aubergine, zucchini och mozzarella. Toppas med ruccola, marconamandlar och parmesan
Vegetarisk
Rostad majssoppa
119 kr
med krispig majs, picklad jalapeno och rökt cheddar
Lördag 18/10
Lunchstängt
Söndag 19/10
Lunchstängt
Restaurang Hörnet på Renmarkstorget, Kungsgatan 50 i Umeå – mitt i Björkarnas stad – är platsen där lunch blir något extra. Här kan du hugga in på veckans soppa som värmer bättre än en extra tröja i vintervinden. Och det vegetariska alternativet är alltid en färgstark överraskning som får även inbitna köttälskare att höja på ögonbrynen. Du kan komma för en snabb lunchpaus eller slå dig ner och låtsas att tiden står still en stund. Stämningen är familjär och lättsam, nästan som att hänga hos en kompis som råkar vara grym på matlagning. Sopporna byts ut varje vecka, så du får aldrig samma gamla visa två gånger i rad. Det vegetariska alternativet är lika spännande – en ny smakresa varje gång. Att äta lunch här är som att ge vardagen en välbehövlig vitamininjektion. Björkarnas stad bjuder på luften och utsikten, vi bjuder på maten och skratten. Så sväng förbi Hörnet och gör lunchen till dagens bästa stund!
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat