Veckans lunchmeny Two old Chefs

Vecka 23
Lunch vecka 24
  
076-026 60 52
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

För specialkost ring gärna senast samma morgon som ni tänker besöka oss. För övriga frågor hör gärna av er. Tel: 076-026 60 52 Mail: info@twooldchefs.se Pris per person: 130 kr (hämt 115 kr) Senior 115 kr (efter kl 13.00). Häften med 10 lunchkuponger 1150 kr.

Måndag 9/6

Fisk: Stekt fiskfilé
130 kr
med remouladsås
Kött: Kålpudding
130 kr
samt köttfärslimpa med gräddsås

Tisdag 10/6

Fisk: Kokt fiskfilé
130 kr
med hummersås
Kött: Stekt fläsk
130 kr
med raggmunk, löksås eller bönor

Onsdag 11/6

Fisk: Chefs krämiga fisk och skaldjurssoppa
130 kr
Kött: Helstekt fläskkarré
130 kr
med skysås
Extrarrätt: Chorizo
130 kr
med rostad potatis

Torsdag 12/6

Fisk: Stekt fiskfilé
130 kr
med kall rom och rödlökssås
Kött: Kycklingfilé
130 kr
med BBQ-sås

Fredag 13/6

Fisk: Kokt fiskfilé
130 kr
med äggsås
Kött: Marinerad helstekt fläskytterfilé
130 kr
med pepparsås och bearnaisesås

Lördag 14/6

Lunchstängt

Söndag 15/6

Lunchstängt

Two old Chefs är en restaurang där vi värdesätter både enkelhet och kvalitet. I vår ljusa och välkomnande miljö kan du njuta av en härlig lunch eller middag i lugn och ro. Vi tror på att maten ska lagas från grunden, där varje rätt bär på en genuin smakupplevelse. Våra rätter är inte bara mat, utan en passion för det autentiska, där vi går tillbaka till det som verkligen gör skillnad i smaken. Oavsett om du kommer för en snabb lunch eller en långsam middag, är du alltid välkommen hit som du är. Vi erbjuder även läskande drycker som perfekt matchar vår meny, för att göra din måltid ännu bättre. För den som söker en plats för konferens eller möte, har vi två funktionella lokaler som både är utrustade med wifi och projektor, för att ge er bästa möjliga upplevelse. Vår konferensvärdinna finns alltid till hands för att se till att ni trivs och får det ni behöver under hela er vistelse. Välkommen till oss!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: