med raggmunk alt. löksås serveras med kokt potatis
Fiskgratäng
med paprika och fetaost serveras med kokt potatis
Kassler sallad
Onsdag 26/3
Pannbiff
med lök, skysås och lingon serveras med kokt potatis
Chili sin carne
serveras med ris (vegetarisk)
Vegetarisk
Kycklingsallad
Torsdag 27/3
Ärtsoppa
med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fiskfärsbiff
serveras med kall räksås och potatismos
Tacosallad
Fredag 28/3
Piccata (ostpanerad fläskkött)
serveras med ris alt. potatis
Räksallad
Lördag 29/3
Lunchstängt
Söndag 30/3
Lunchstängt
Har du en stor aptit och en kärlek för rejäl husmanskost? Då är Stuveribaren i Uddevalla hamnterminal ditt nya favoritställe! Här får du en lunch som inte bara mättar – den ger dig också energi nog att lyfta en container med bara viljan (nästan, i alla fall).
Varje dag serveras klassiska rätter som gör magen lycklig och smaklökarna tårögda av glädje. Kanske en perfekt stekt fläsk med löksås? Eller en fiskrätt som är så god att du överväger att tacka kocken personligen?
Miljön är härligt okomplicerad, stämningen är gemytlig och personalen är snabbare än en truck i högsta växeln. Så släpp verktygen, lämna skrivbordet eller pausa sjömanslivet en stund – Stuveribaren väntar med en riktigt go’ lunch! 🚢🍽️
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat