med brunabönor alt. löksås serveras med kokt potatis
Krämig fiskgratäng
med färskost, grönsaker och ris
Ost och skink sallad
Onsdag 2/7
Krämig potatis och köttfärsgratäng
Fisksoppa
med morot och purjolök
Kycklingsallad
Torsdag 3/7
Ost och skinksoppa
med tortellini serveras med pannkakor, sylt och grädde
Stekt fiskfilé
serveras med en kall sås på bostongurka och dill samt kokt potatis
Taco sallad
Fredag 4/7
Kycklingfilé i en crème fraiche röra
med grönsaker och sweet chili serveras med stekt potatis
Räksallad
Lördag 5/7
Lunchstängt
Söndag 6/7
Lunchstängt
Har du en stor aptit och en kärlek för rejäl husmanskost? Då är Stuveribaren i Uddevalla hamnterminal ditt nya favoritställe! Här får du en lunch som inte bara mättar – den ger dig också energi nog att lyfta en container med bara viljan (nästan, i alla fall).
Varje dag serveras klassiska rätter som gör magen lycklig och smaklökarna tårögda av glädje. Kanske en perfekt stekt fläsk med löksås? Eller en fiskrätt som är så god att du överväger att tacka kocken personligen?
Miljön är härligt okomplicerad, stämningen är gemytlig och personalen är snabbare än en truck i högsta växeln. Så släpp verktygen, lämna skrivbordet eller pausa sjömanslivet en stund – Stuveribaren väntar med en riktigt go’ lunch! 🚢🍽️
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat