med raggmunk alt. löksås serveras med kokt potatis
Pocherad fiskfilé
serveras med äggsås kokt potatis
Kasslersallad
Onsdag 11/6
Flygande Jakob
serveras med ris alt. kokt potatis (jordnötter)
Pasta
med krämig sås på lax och spenat
Kycklingsallad
Torsdag 12/6
Svampsoppa
serveras med pannkakor, sylt och grädde
Ugnsgratinerad fiskfilé
serveras med rödvinssky och potatispuré
Tacosallad
Fredag 13/6
Helstekt fläskytterfilé
serveras med örtkrossad potatis och choronsås
Räksallad
Lördag 14/6
Lunchstängt
Söndag 15/6
Lunchstängt
Har du en stor aptit och en kärlek för rejäl husmanskost? Då är Stuveribaren i Uddevalla hamnterminal ditt nya favoritställe! Här får du en lunch som inte bara mättar – den ger dig också energi nog att lyfta en container med bara viljan (nästan, i alla fall).
Varje dag serveras klassiska rätter som gör magen lycklig och smaklökarna tårögda av glädje. Kanske en perfekt stekt fläsk med löksås? Eller en fiskrätt som är så god att du överväger att tacka kocken personligen?
Miljön är härligt okomplicerad, stämningen är gemytlig och personalen är snabbare än en truck i högsta växeln. Så släpp verktygen, lämna skrivbordet eller pausa sjömanslivet en stund – Stuveribaren väntar med en riktigt go’ lunch! 🚢🍽️
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat