Hovet Restaurang & Café

Vecka 12
Lunch vecka 13
  
073-9376025 
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I lunchbuffén ingår sallad, måltidsdryck, bröd, smör, kaffe och småkakor.

Äta här: 120 kr
Ta med: 90 kr

Måndag 25/3

Boeuf Bourguignon
120 kr
med nötkött, lök, sidfläsk, rött vin och pärllökar serveras med potatismos

Glutenfri

Lasagne prosciutto
120 kr
med skinka, lök, grädde och mozzarella
Hovets Lasagne
120 kr
med köttfärs, tomat, lök, grädde och vitlök
Veckans veg
Fried rice med grönsaker

Vegetarisk

Veckans soppa
Asiatisk kycklingsoppa

Glutenfri

Laktosfri

Tisdag 26/3

Flundrafilé
120 kr
Pankopanerad serveras med Dansk remoulad samt dillslungad potatis och citron

Laktosfri

Pasta Carbonara
120 kr
med bacon, lök, grädde och svartpeppar serveras med riven ost
Hovets Lasagne
120 kr
med köttfärs, tomat, lök, grädde och vitlök
Veckans veg
Fried rice med grönsaker

Vegetarisk

Veckans soppa
Asiatisk kycklingsoppa

Glutenfri

Laktosfri

Onsdag 27/3

Köttfärsbiffar a la Hovet
120 kr
med stekt lök, skysås, potatismos, pressgurka och lingonsylt
Korvstroganoff
120 kr
med falukorv, lök, tomat, chili och grädde serveras med basmatiris

Glutenfri

Hovets Lasagne
120 kr
med köttfärs, tomat, lök, grädde och vitlök
Veckans veg
Fried rice med grönsaker

Vegetarisk

Veckans soppa
Asiatisk kycklingsoppa

Glutenfri

Laktosfri

Torsdag 28/3

Fläskschnitzel
120 kr
med cafe de parissås serveras med ugnsbakad potatis och gröna ärtor
Amerikanska pannkakor
120 kr
med nutellagrädde, vispgrädde, pannkakssylt, blåbärssylt och sirap samt ärtsoppa med fläsk
Hovets Lasagne
120 kr
med köttfärs, tomat, lök, grädde och vitlök
Veckans veg
Fried rice med grönsaker

Vegetarisk

Veckans soppa
Asiatisk kycklingsoppa

Glutenfri

Laktosfri

Fredag 29/3

Påskstängt
Glad påsk!

Lördag 30/3

Lunchstängt

Söndag 31/3

Lunchstängt

Hos Hovet Restaurang & Café i Sundsvall erbjuds härlig lunchbuffé med hemlagad mat. Ät på plats eller ta med om det passar bättre.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: