Serveras med potatisgratäng, grillad tomat och rödvinssås.
Coq au vin
135 kr
Serveras med kycklingfilé i rödvinssås, potatispuré, champinjoner, morot, lök.
Kroppkakor
135 kr
Serveras med skirat smör, grädde och rårörda lingon.
Stekt lax
139 kr
Serveras med citronsås, dillslungad potatis, grillad purjolök och rädisor.
Halloumi burger (veg)
129 kr
Serveras med anchomajonnäs, sallad, picklad rödlök, tomat, halloumi och guacamole.
Tisdag 29/4
Rostbiff
139 kr
Serveras med potatisgratäng, grillad tomat och rödvinssås.
Coq au vin
135 kr
Serveras med kycklingfilé i rödvinssås, potatispuré, champinjoner, morot, lök.
Kroppkakor
135 kr
Serveras med skirat smör, grädde och rårörda lingon.
Stekt lax
139 kr
Serveras med citronsås, dillslungad potatis, grillad purjolök och rädisor.
Halloumi burger (veg)
129 kr
Serveras med anchomajonnäs, sallad, picklad rödlök, tomat, halloumi och guacamole.
Onsdag 30/4
Rostbiff
139 kr
Serveras med potatisgratäng, grillad tomat och rödvinssås.
Coq au vin
135 kr
Serveras med kycklingfilé i rödvinssås, potatispuré, champinjoner, morot, lök.
Kroppkakor
135 kr
Serveras med skirat smör, grädde och rårörda lingon.
Stekt lax
139 kr
Serveras med citronsås, dillslungad potatis, grillad purjolök och rädisor.
Halloumi burger (veg)
129 kr
Serveras med anchomajonnäs, sallad, picklad rödlök, tomat, halloumi och guacamole.
Torsdag 1/5
Fredag 2/5
Lördag 3/5
Söndag 4/5
Välkommen på lunchen till Svenska Gårdskök på Gärdet i Stockholm. Vårt främsta mål är att servera god och hälsosam mat som man kan stå sig på. Vi använder svenskt kött och ekologiska grönsaker för att förbättra smaken och miljön. Vi gör såklart vår egen mat och såser här i köket så att kalla vår mat för hemmagjord är ingen överdrift. Vi är ett litet familjföretag som har mer än 15 år erfarenhet i restaurangbranschen, såsom Operakällern, Brillo och Sturehof. Där lärde sig ägaren Ferdous att utveckla sina färdigheter och passion för svensk husmankost och krogmat och såg samtidigt bristen på kunskap och utbudet av traditionell svensk mat. Därför så valde han att följa sin dröm och starta Svenska Gårdskök i juni 2021.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat