Veckans lunchmeny House of Q

Vecka 46
Lunch vecka 47

  
0724453999
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Sallad och kaffe ingår i lunchen. Vänligen kontakta personalen vid eventuella allergier.

Måndag 17/11

Shepherd’s pie
155 kr
med viltfärs och pumpamos
Fisksoppa
med inlagd fänkål och dillolja
Vegetarisk lasagne
med aubergine, pumpa, spenat & zucchini

Vegetarisk

Glutenfri

Rostad blomkål- och kikärtscurry
med kokos och lime, serveras med ris

Vegetarisk

Tisdag 18/11

Lammlägg
155 kr
med rödvinsås och sötpotatismos
Vildfärsfyllda crêpe-cannelloni
med tomat- och basilikasås
Falafel på svenska gula ärtor
med ugnsbakade rotsaker och hummus

Vegetarisk

Rostad blomkål- och kikärtscurry
med kokos och lime, serveras med ris

Vegetarisk

Onsdag 19/11

Vildfärsbiffar
155 kr
med gräddsås, lingon och potatispuré
Ugnsbakad kolja
med dillkokt potatis, ärtpuré & miso-vitvinsås
Kroppkakor
fyllda med svamp & hasselnötter, palsternacka-misopuré

Vegetarisk

Rostad blomkål- och kikärtscurry
med kokos och lime, serveras med ris

Vegetarisk

Torsdag 20/11

Karaage-inspirerad nordisk kyckling
155 kr
med ris, lingon, havtorn och picklade grönsaker
Lax
med penne rigate och dashi-vittvinssås
Grönsaks- och linsgryta
serverad med potatis

Vegetarisk

Rostad blomkål- och kikärtscurry
med kokos och lime, serveras med ris

Vegetarisk

Fredag 21/11

Flæskesteg
155 kr
med potatis och miso/senapssås
Vildsvinspaj
med crème fraîche och lingon
Kantarellrisotto

Vegetarisk

Rostad blomkål- och kikärtscurry
med kokos och lime, serveras med ris

Vegetarisk

Lördag 22/11

Lunchstängt

Söndag 23/11

Lunchstängt

House of Q, Stockholms nya queer sociala och kulturella hub, erbjuder lunch med fokus på tydliga smaker och välgjorda rätter. Menyn justeras regelbundet för att hålla ett varierat utbud. Varje rätt tillagas med genomarbetade ingredienser och tydlig information om innehåll. Lunchsortimentet omfattar flera alternativ för olika smakpreferenser. All mat produceras med konsekvent kvalitet i både utförande och struktur.

    Taggar: