Veckans lunchmeny H-Hus Restaurang

Vecka 48
Lunch vecka 49

  
08-121 448 88
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Vänligen kontakta personalen vid frågor om allergi.

Måndag 1/12

Lunchstängt

Tisdag 2/12

Wokad kycklingfilè
129 kr
hoisin sås
Friterad fläskfilè
129 kr
sötsur sås
Kokta biff
139 kr
sichuansås
Stekta risnudlar
129 / 139 / 149 kr
kyckling / biff / räkor
Woke tigerräkor
149 kr
basilika sås
Wokad säsongs grönsaker
129 kr
H-hus dumplings Kyckling/Veg
10st/129:- 15st/159
H-hus dumplings Nötkött
10st/149:- 15st/169

Onsdag 3/12

Kongpao kyckling
129 kr
Friterad ankafilè
149 kr
sweetchilisås och sötsursås
Wokad biff
139 kr
svartpepparsås
Stekta äggnudlar
129 / 139 / 149 kr
kyckling / biff / räkor
Wokad tigerräkor
149 kr
basilika sås
Wokad säsongs grönsaker
129 kr
H-hus dumplings Kyckling/Veg
10st/129:- 15st/159
H-hus dumplings Nötkött
10st/149:- 15st/169

Torsdag 4/12

Wokad kycklingfilè
129 kr
hoisin sås
Friterad fläskfilè
129 kr
sötsur sås
Kokta biff
139 kr
sichuansås
Stekta risnudlar
129 / 139 / 149 kr
kyckling / biff / räkor
Woke tigerräkor
149 kr
basilika sås
Wokad säsongs grönsaker
129 kr
H-hus dumplings Kyckling/Veg
10st/129:- 15st/159
H-hus dumplings Nötkött
10st/149:- 15st/169

Fredag 5/12

Kongpao kyckling
129 kr
Friterad ankafilè
149 kr
sweetchilisås och sötsursås
Wokad biff
139 kr
svartpepparsås
Stekta äggnudlar
129 / 139 / 149 kr
kyckling / biff / räkor
Wokad tigerräkor
149 kr
basilika sås
Wokad säsongs grönsaker
129 kr
H-hus dumplings Kyckling/Veg
10st/129:- 15st/159
H-hus dumplings Nötkött
10st/149:- 15st/169

Lördag 6/12

Lunchstängt

Söndag 7/12

Lunchstängt

H-Hus Restaurang bjuder på en smakresa till Shanghai med traditionella kinesiska rätter. Namnet H-Hus är inspirerat av den gamla benämningen "Hu" för Shanghai-området, och vår mat för dig närmare de autentiska smakerna därifrån. Här kan du njuta av en vällagad lunch med klassiska kinesiska rätter, tillagade med omsorg och traditionella recept. Varje måltid är en del av en rik matkultur där smaker och hantverk står i fokus.

    Taggar: