Veckans lunchmeny Hagabergs Folkhögskola Restaurang Kastanjen

Vecka 39
Lunch vecka 40
  
08-550 910 42
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Med dagens lunch ingår sallad, bröd, vatten (med eller utan kolsyra) och kaffe.

Måndag 29/9

Pocherad kummelfilé
120 kr
med basilikasås och kokt potatis
Spaghetti carbonara
med parmesan
Pasta
med zucchini och parmesan

Vegetarisk

Tisdag 30/9

Skepparlåda
120 kr
med senap, dill och potatismos
Nasi goreng
med kyckling
Vegetarisk Nasi goreng
med grönsaker

Vegetarisk

Onsdag 1/10

Pocherad tilapia
120 kr
med ruccolasås och kokt potatis
Kycklinggryta
med kokos och röd curry med basmatiris
Kikärtsgryta
med kokos och curry med basmatiris

Vegetarisk

Torsdag 2/10

Ångad alaska
120 kr
med grönkål, tomat och kokt potatis
Polsk ärtsoppa
med fläsk, ugnspannkaka med blåbär och vispad grädde
Vegetarisk ärtsoppa
med ugnspannkaka med blåbär och vispad grädde

Vegetarisk

Fredag 3/10

Fiskgratäng
120 kr
med tångkaviar, dill och kokt potatis
Lindströms köttfärslimpa
med timjansås, lingonsylt och stekt potatis
Potatisbiffar
med grönsaker, örtfraiche och stekt potatis

Vegetarisk

Lördag 4/10

Lunchstängt

Söndag 5/10

Lunchstängt

Hos Restaurang Kastanjen på Hagabergs Folkhögskola i Södertälje väntar en lunchupplevelse som känns som ett avbrott från vardagen. Här serveras klassisk husmanskost lagad med hjärta, alltid med ett vegetariskt alternativ för den som vill välja grönt. Du slår dig ner i en lugn miljö omgiven av grönska – nästan som att äta i en park. Maten är inte bara god, den är också prisvärd och mättande. Har du tur får du en kaka till kaffet också! Restaurangen är öppen för både studenter och allmänheten, så du är alltid välkommen. Ta en promenad efter lunchen längs Mälarens närhet – det gör underverk för eftermiddagströttheten. Hitta hit till Erik Dahlbergs väg 60 i Södertälje. Du kommer nog snart tillbaka, det brukar bli så. Och ja – borden fylls snabbt, så kom i tid!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: