Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Pitstop

Vecka 33
Lunch vecka 34
  
0911-661 05
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Valfri dryck, sallad samt kaffe ingår i alla våra dagens lunch.

Måndag 18/8

Ugnsgratinerad kyckling & kebab
135 kr
med stekt potatis alt pommes
Smash Liverpool
139 kr
Utvaldarätter rätter
135 kr
kebab tallri Grillbiff Lövbiff GyrostallrikKycklingsallad Räksallad Kebabsallad Kycklingpasta Pizza nr 1-20
I Dagens Lunch vi er bjuder vår mat gäster Pizzabuffé & salladsbufféLunch vi er bjuder vår mat gäster PizzabufféUtvaldarätter

Tisdag 19/8

Fish, An Chips
135 kr
Serverad med pommes remouladsås stekt grönsaker
Smash tennessee
139 kr
Utvaldarätter rätter
135 kr
kebab tallri Grillbiff Lövbiff GyrostallrikKycklingsallad Räksallad Kebabsallad Kycklingpasta Pizza nr 1-20
Dagens Lunch vi er bjuder vår mat gäster Pizzabuffé & salladsbufféLunch vi er bjuder vår mat gäster Pizzabuffé

Onsdag 20/8

Grillad fläsk kotletter
135 kr
Serverad med stekt potatis alt pommes ochtimjansås
Smash Liverpool
139 kr
Utvalde rätter
135 kr
kebab tallri Grillbiff Lövbiff GyrostallrikKycklingsallad Räksallad Kebabsallad Kycklingpasta Pizza nr 1-20
Dagens Lunch vi er bjuder vår mat gäster Pizzabuffé & salladsbufféLunch vi er bjuder vår mat gäster Pizzabuffé

Torsdag 21/8

Gräddstuvad viltskav
135 kr
med potatismos & lingonsylt
Smash tennessee
139 kr
2x110g högrevsburgare BBQ-sås orginaldressing cheddarost jalapeno salladlök och pommes
Utvalde rätter
135 kr
kebab tallri Grillbiff Lövbiff GyrostallrikKycklingsallad Räksallad Kebabsallad Kycklingpasta Pizza nr 1-20
Dagens Lunch vi er bjuder vår mat gäster Pizzabuffé & salladsbufféLunch vi er bjuder vår mat gäster Pizzabuffé

Fredag 22/8

Lördag 23/8

Söndag 24/8

Restaurangen Pitstop ligger i Öjebyn, strax utanför Piteå, nära beläget vid huvudleden. Här erbjuds pizza, grill och dagens lunch samt stor salladsbuffé, pizzabuffé, veckans soppa, ost & vitlöksbröd.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: