Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Restaurang Hov

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
063-15 01 03
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Till alla våra lunchrätter ingår salladsbuffé, smör och hembakat bröd, kaffe eller the. Vi erbjuder alltid en varierande veckomeny samt en dagens rätt. Vegetariska alternativ finns. Vi rekommenderar bordsbeställning. Välkomna

Måndag 28/4

Kyckling
159 kr
friterad - broccoli - vild vitlök - soya
Kalvtartar
145 kr
med jalapenos, ägg, bovete och jordärtskocka

Glutenfri

Laktosfri

Jordärtskocka
120 kr
grädde - gravad purjolök - stenbitsrom - tryffel
Beouf bourguignonne
220 kr
lök - vin - vindelrökt sidfläsk - timjan
Jamtli munk
85 kr
lingonsocker - salt dulce letche - oxalis - bipollen
Pralin
25 kr

Tisdag 29/4

Anka
puylinser - blomkål - brysselkål - timjan
Kalvtartar
145 kr
med jalapenos, ägg, bovete och jordärtskocka

Glutenfri

Laktosfri

Jordärtskocka
120 kr
grädde - gravad purjolök - stenbitsrom - tryffel
Beouf bourguignonne
220 kr
lök - vin - vindelrökt sidfläsk - timjan
Jamtli munk
85 kr
lingonsocker - salt dulce letche - oxalis - bipollen
Pralin
25 kr

Onsdag 30/4

Gravad lax
159 kr
rödbeta - krasse - dill - björkvinäger henifrå
Kalvtartar
145 kr
med jalapenos, ägg, bovete och jordärtskocka

Glutenfri

Laktosfri

Jordärtskocka
120 kr
grädde - gravad purjolök - stenbitsrom - tryffel
Beouf bourguignonne
220 kr
lök - vin - vindelrökt sidfläsk - timjan
Jamtli munk
85 kr
lingonsocker - salt dulce letche - oxalis - bipollen
Pralin
25 kr

Torsdag 1/5

Stängt

Fredag 2/5

Stängt

Lördag 3/5

Lunchstängt

Söndag 4/5

Lunchstängt

Att äta lunch hos Restaurang Hov på Jamtli i Östersund är en upplevelse för både smaklökar och sinne. I hjärtat av det charmiga friluftsmuseet bjuds du på vällagade luncher som tillagas med omsorg och lokala råvaror. Restaurangens historiska miljö skapar en unik atmosfär som förhöjer matupplevelsen. Här möts tradition och kvalitet i en harmonisk kombination som gör varje lunchminut minnesvärd.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: