Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Arctura

Vecka 45
Lunch vecka 46

  
063-161560
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I vår lunchbuffé ingår alltid vårt stora salladsbord, två varmrätter, soppa, våfflor och dessert samt kaffe på maten. Vi serverar endast lokalt, regionalt och Svenskt kött och fågel.

Måndag 10/11

Ugnsbakad kycklingfilé
175 kr
med soltorkade tomater, varm örtsås & rostad potatis

Glutenfri

Korv Stroganoff
Arcturas krämiga Stroganoff, serveras med ris

Glutenfri

Tomatpasta
med halloumi och basilikacrème

Vegetarisk

Trattkantarellsoppa
med smak av timjan

Glutenfri

Laktosfri

Tisdag 11/11

Ört- och citronbakad fisk
175 kr
ugnsbakad alaskafilé med hummersås
Grekiska färsbiffar
fetaostfyllda biffar på grönsaksbädd med tzatsiki och rostad potatis

Glutenfri

Tomatpasta
med halloumi och basilikacrème

Vegetarisk

Trattkantarellsoppa
med smak av timjan

Glutenfri

Laktosfri

Onsdag 12/11

Kotlettrad
175 kr
Nattbakad kotlettrad med pepparsås och vitlöksrostad potatis

Glutenfri

Lasagne al forno
klassisk lasagne på norrländsk nöt med basilikacrème
Tomatpasta
med halloumi och basilikacrème

Vegetarisk

Trattkantarellsoppa
med smak av timjan

Glutenfri

Laktosfri

Torsdag 13/11

Kokosfisk
175 kr
kokosdoftande fiskgryta med räkor och grönsaker

Glutenfri

Laktosfri

Chorizo
från Björks i Färila, med örtbakad potatis och paprikaaioli

Glutenfri

Laktosfri

Tomatpasta
med halloumi och basilikacrème

Vegetarisk

Trattkantarellsoppa
med smak av timjan

Glutenfri

Laktosfri

Fredag 14/11

Picaña
175 kr
grillat rostlock med chôronsås och klyftpotatis

Glutenfri

Laktosfri

Salsicciapasta
med tomat, fänkål, vitlök, persilja & chili

Laktosfri

Tomatpasta
med halloumi och basilikacrème

Vegetarisk

Trattkantarellsoppa
med smak av timjan

Glutenfri

Laktosfri

Lördag 15/11

Lunchstängt

Söndag 16/11

Lunchstängt

Njut av en härlig lunch hos Arctura, 65 meter över Skidstadion i Östersund. En restaurang med storslagen utsikt över Östersund, Frösön, Storsjön och Oviksfjällen.

    Taggar: