Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Pärlan Restaurang

Vecka 42
Lunch vecka 43
  
0660-980 99
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Lunch på restaurang Pärlan i Salusand

Måndag 20/10

Lunchstängt

Tisdag 21/10

Veckans luncher på Pärlan
159 kr
Till lunchen serveras salladsbuffé, bröd, måltidsdryck & kaffe
Miso grillad kyckling
med basmatiris & sesammajjo

Glutenfri

Laktosfri

Teriyaki bakad fisk
med en ljummen nudelsallad & ingefärsmajjo

Glutenfri

Laktosfri

Vegansk moussaka

Vegansk

Vegetarisk

Glutenfri

Laktosfri

Onsdag 22/10

Veckans luncher på Pärlan
159 kr
Till lunchen serveras salladsbuffé, bröd, måltidsdryck & kaffe
Miso grillad kyckling
med basmatiris & sesammajjo

Glutenfri

Laktosfri

Teriyaki bakad fisk
med en ljummen nudelsallad & ingefärsmajjo

Glutenfri

Laktosfri

Vegansk moussaka

Vegansk

Vegetarisk

Glutenfri

Laktosfri

Torsdag 23/10

Veckans luncher på Pärlan
159 kr
Till lunchen serveras salladsbuffé, bröd, måltidsdryck & kaffe
Miso grillad kyckling
med basmatiris & sesammajjo

Glutenfri

Laktosfri

Teriyaki bakad fisk
med en ljummen nudelsallad & ingefärsmajjo

Glutenfri

Laktosfri

Vegansk moussaka

Vegansk

Vegetarisk

Glutenfri

Laktosfri

Fredag 24/10

Veckans luncher på Pärlan
159 kr
Till lunchen serveras salladsbuffé, bröd, måltidsdryck & kaffe
Miso grillad kyckling
med basmatiris & sesammajjo

Glutenfri

Laktosfri

Teriyaki bakad fisk
med en ljummen nudelsallad & ingefärsmajjo

Glutenfri

Laktosfri

Vegansk moussaka

Vegansk

Vegetarisk

Glutenfri

Laktosfri

Lördag 25/10

Brunchbuffé 295:-
Brunchbuffé på Pärlan, lördagar 12.00 - 14.00

Söndag 26/10

Lunchstängt

Restaurang Pärlan vid Salusands camping norr om Örnsköldsvik får du inte bara en måltid, utan en helhetsupplevelse med panoramavy över havet. Njut av fantastisk lunchmeny i en avkopplande atmosfär med oslagbar havsutsikt. Perfekt för en lunchpaus där du verkligen kan ladda batterierna samtidigt som du mättar dina smaklökar.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: