Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Allstar Örnsköldsvik

Vecka 34
Lunch vecka 35
  
0660-855 90
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår salladsbuffé, kaffe & kaka efter maten.

Måndag 25/8

Lunchstängt

Tisdag 26/8

The Allstar smashed burger
129 kr
Serveras i ett briochebröd med cheddarost, sallad, tomat, syrad rödlök och allstardressing. Samt pommes frites.
The Allstar halloumi burger
129 kr
Serveras i ett briochebröd med pepperjackost, sallad, tomat, syrad rödlök, parmesanaioli. Samt pommes frites.
Blåmusselpasta
129 kr
Vinkokta blåmusslor med färsk tagliatelle serveras med gräddig vitvinssås smaksatt med vitlök, chili och persilja.
Fish & chips
145 kr
Serveras med tartarsåas, saltgurka och pommes frites
Allstar räksallad
145 kr
Handskalade räkor med krispig romansallad och blandade grönsaker som slungas i en tomat- och örtvinegrätt. Serveras med tryffelaioli och vitlöksbröd
Friterade kycklingvingar
145 kr
Serveras med chiliglaze, bluecheesedressing och selleri och pommes frites
Allstar burgare
165 kr
160 gram grillad högrevsburgare med cheddarost, crispsallad, syrad rödlök, tomat och Allstardressing. Serveras med pommes frites

Onsdag 27/8

Kycklingfajita
129 kr
Serveras med rostade grönsaker, het ostsås, vitlöksdressing och pitabröd. Samt pommes frites.
Helstekt kotlett
129 kr
Serveras med champinjonsås, kokt potatis och smörkokta grönsaker.
Blåmusselpasta
129 kr
Vinkokta blåmusslor med färsk tagliatelle serveras med gräddig vitvinssås smaksatt med vitlök, chili och persilja.
Fish & chips
145 kr
Serveras med tartarsåas, saltgurka och pommes frites
Allstar räksallad
145 kr
Handskalade räkor med krispig romansallad och blandade grönsaker som slungas i en tomat- och örtvinegrätt. Serveras med tryffelaioli och vitlöksbröd
Friterade kycklingvingar
145 kr
Serveras med chiliglaze, bluecheesedressing och selleri och pommes frites
Allstar burgare
165 kr
160 gram grillad högrevsburgare med cheddarost, crispsallad, syrad rödlök, tomat och Allstardressing. Serveras med pommes frites

Torsdag 28/8

Turkisk moussaka
129 kr
Serveras med ris och yoghurtsås.
Panerad rödspätta
129 kr
Serveras med kokt potatis, gräslöksmajonnäs och gröna ärtor.
Blåmusselpasta
129 kr
Vinkokta blåmusslor med färsk tagliatelle serveras med gräddig vitvinssås smaksatt med vitlök, chili och persilja.
Fish & chips
145 kr
Serveras med tartarsåas, saltgurka och pommes frites
Allstar räksallad
145 kr
Handskalade räkor med krispig romansallad och blandade grönsaker som slungas i en tomat- och örtvinegrätt. Serveras med tryffelaioli och vitlöksbröd
Friterade kycklingvingar
145 kr
Serveras med chiliglaze, bluecheesedressing och selleri och pommes frites
Allstar burgare
165 kr
160 gram grillad högrevsburgare med cheddarost, crispsallad, syrad rödlök, tomat och Allstardressing. Serveras med pommes frites

Fredag 29/8

Steak minute
129 kr
Serveras med friterad klyftpotatis och bearnaisesås.
Panpizza med bacon och ädelost
129 kr
Klassisk panpizza med tomatsås, mozzarella, bacon och ädelost.
Blåmusselpasta
129 kr
Vinkokta blåmusslor med färsk tagliatelle serveras med gräddig vitvinssås smaksatt med vitlök, chili och persilja.
Fish & chips
145 kr
Serveras med tartarsåas, saltgurka och pommes frites
Allstar räksallad
145 kr
Handskalade räkor med krispig romansallad och blandade grönsaker som slungas i en tomat- och örtvinegrätt. Serveras med tryffelaioli och vitlöksbröd
Friterade kycklingvingar
145 kr
Serveras med chiliglaze, bluecheesedressing och selleri och pommes frites
Allstar burgare
165 kr
160 gram grillad högrevsburgare med cheddarost, crispsallad, syrad rödlök, tomat och Allstardressing. Serveras med pommes frites

Lördag 30/8

Lunchstängt

Söndag 31/8

Lunchstängt

Allstar i Örnsköldsvik är mer än en sportbar. Det är en modern nöjesarena där versionen av klassiska amerikanska rätter, goda luncher och kalla drycker korsas med spännande möten i en exklusiv miljö. En skön och välkomnande mötesplats för alla oss som älskar sport.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: