Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Hotel Skansen

Vecka 3
Lunch vecka 4
  
0485-305 30
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I priset ingår salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka.
Ni kan också välja att beställa något från a la carte meny som serveras 11.30-21.00.

Måndag 20/1

Rimmad oxbringa
159 kr
med rotmos och pepparrotscréme
Salviabakad hokifilé
159 kr
med pestosås och soltorkad tomat

Tisdag 21/1

Raggmunk
159 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon (G)
Fisk och skaldjursgryta
159 kr
med saffransaioli, fänkål och celleri

Onsdag 22/1

Teriyaki kyckling
159 kr
med sesamaioli och soyastekt pakchoi (G)
Friterad flundra
159 kr
med remouladsås och citron (G)

Torsdag 23/1

Ostfyllda kalvfärsbiffar
159 kr
med tomat, salviasås och bulgur
Rågmjölstekt sej
159 kr
med tartarsås och dillkokt potatis (G)

Fredag 24/1

Grillad flankstek
159 kr
med chimi-churri och sötpotatis
Pocherad hokifilé
159 kr
med citrongrässås och potatispuré

Lördag 25/1

Helstekt fläskfilé
189 kr
med charonsås och råstekt potatis
Pankopanerad sej
189 kr
med skaldjursröra och citron (G)

Söndag 26/1

Helstekt fläskfilé
189 kr
med charonsås och råstekt potatis
Pankopanerad sej
189 kr
med skaldjursröra och citron (G)
Hos Hotel Skansen på Öland är maten som ställs ut på bordet genomtänkt och vällagad ner till minsta detalj. Kockarna har en enorm kärlek till mat och väldigt fria händer i att skapa och komponera menyn. Ett stort fokus ligger på att alltid använda bra råvaror. 

Ät en fantastisk lunch eller middag här och upptäck hur mat ska smaka. Vid eventuella allergier hjälper vi gärna till att hitta utbytbart alternativ så att alla kan sitta ner och äta i vår restaurang.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: