Karta
Varukorg
Matlådan har lagts i varukorgen

Culinar Kök & Catering

Vecka 20
Lunch vecka 21

Information om dagens lunch

Salladsbuffé, bröd och kaffe ingår alltid.
Fråga personalen vid allergi.

Måndag 20/5

Stekt Falukorv
130 kr
serveras med bostongurka, ketchup & potatispuré
Pocherad Rödspätta
serveras med varm dillsås & kokt potatis

Tisdag 21/5

Raggmunk
130 kr
serveras med Stekt Fläsk, bruna bönor & löksås
Panerad Rödtungafilé
serveras med Remouladsås & kokt potatis

Onsdag 22/5

Pannbiff
130 kr
serveras med grönpepparsås & rostad potatis
Laxpudding
serveras med skirat smör

Torsdag 23/5

Boeuf Bourguignon
130 kr
serveras med smetana, surkål & potatispuré
Pocherad Sejfilé
serveras med vitvinssås & kokt potatis
Pannkakor
med tillbehör

Fredag 24/5

Schnitzel
130 kr
serveras med bearnaisesås & rostad potatis
Panerad Torsk
serveras med remouladsås & kokt potatis

Lördag 25/5

Lunchstängt

Söndag 26/5

Lunchstängt

Culinar Kök & Catering i Norrtälje serverar en härlig lunchbuffé alla vardagar. Normalt bjuds det på både varierad svensk husmanskost och nya spännande smaker. För den goda smakens skull används lokala råvaror så långt det går.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: