Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Antep

Vecka 33
Lunch vecka 34
  
0176-101 30
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I varje lunch ingår sallad, måltidsdryck, bröd, kaffe & dessert.

Måndag 18/8

Panerad rödspätta
140 kr
med remouladsås och kokt potatis
Falukorvsgratäng
med potatisgratäng
Kolgrillad kyckling i morotssås
med ris
Vegetarisk fransk omelett

Vegetarisk

Tisdag 19/8

Pytt i panna & stekt ägg
140 kr
Pocherad fisk i spenatsås
med kokt potatis
Ugnsbakad kyckling i svampsås
med ris
Raggmunk med stekt fläsk, löksås och lingon
med kokt potatis

Onsdag 20/8

Vegetariska vårrullar
140 kr

Vegetarisk

Sjömansbiff
Stekt kyckling i senapssås
med ris
Stekt strömming
med lingon, skirat smör och potatismos

Torsdag 21/8

Vegetarisk pakora
140 kr

Vegetarisk

Pocherad fisk i limesås
med kokt potatis
Revbensspjäll
med kokt potatis
Kyckling tikka masala
med ris
Pannkaka
med pannkakssylt och vispad grädde

Fredag 22/8

Kyckling drumstick
140 kr
med ris och sweet-chilimajonnäs
Pocherad fisk i hummersås
med kokt potatis
Vegetarisk crispy aubergine
med vitlöksyoghurt och ris

Vegetarisk

Husets schnitzel

Lördag 23/8

Söndag 24/8

Antep i Norrtälje erbjuder genuin turkisk matkonst baserat på fräscha svenska råvaror. All lunch är grillad på kolgrill och serveras i en atmosfär som andas service av hög klass.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: