Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Köksverket

Vecka 23
Lunch vecka 24
  
0920-179 20
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Vi serverar enbart hemlagad mat och kan alltid berätta vad maten innehåller. Dessutom bakar vi brödet varje morgon. 130.- / Med lunchkupong eller lunchkort 120.-  Lunchlåda för avhämtning 110.- Vi serverar enbart hemlagad mat, och kan berätta vad maten innehåller

Måndag 9/6

Hemlagad pannbiff med bacon
130 kr
serveras med pepparsås och rostad potatis
Ugnsbakad torskrygg
130 kr
serveras med vitvinssmörsås och kokt potatis
Pasta med bacon, soltorkade tomater och basilikagrädde
130 kr
Sill och gravlaxtallrik med färskpotatis
130 kr

Tisdag 10/6

Hemlagad raggmunk
130 kr
serveras med stekt fläsk och lingonsylt
Stekt fläsk med löksås
130 kr
serveras med kokt potatis
Ugnsbakad kyckling
130 kr
serveras med salvia, parmesan och citrongrädde, rostad potatis
Sill och gravlaxtallrik med färskpotatis
130 kr

Onsdag 11/6

Ugnsbakad laxfilé
130 kr
serveras med hummerhollandaise och kokt potatis
Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
130 kr
Pasta med fläskfilé och pepparsås
130 kr
Sill och gravlaxtallrik med färskpotatis
130 kr

Torsdag 12/6

Hemlagade älgfärsbiffar
130 kr
serveras med kantarellsås och rostad potatis
Panerad rödspätta med Remouladesås och kokt potatis
130 kr
Pasta med scampi Indienne
130 kr
Sill och gravlaxtallrik med färskpotatis
130 kr

Fredag 13/6

Hemlagad Wienerschnitzel
130 kr
pepparsky, Bea, kryddsmör och rostad potatis
Ugnsbakad regnbågsfilé
130 kr
balsamicosky, haricots vert och potatispuré
Sill och gravlaxtallrik med färskpotatis
130 kr
Biff Rydberg
150 kr
med senapsgrädde och rå äggula (ej matlåda)

Lördag 14/6

Lunchstängt

Söndag 15/6

Lunchstängt

Känn Dig hemma hos oss i folklig och fräsch Tornedalsmiljö. På menyn finns allt från hemlagad husmanskost till festmåltider och catering.

Omtanke, service & kvalitet - det vill vi stå för.

Välkommen önskar Kerstin & Per

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: