Veckans lunchmeny Restaurant L

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
0480-42 70 00
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Allergener, Gluten, Vegan, Laktos fråga oss så guidar vi er om menyns innehåll för dig. Alla rätter finnes för avhämtning, förbeställ gärna!
I lunchen ingår bordsvatten, sallad, kaffe eller the och en liten kaka.

Måndag 28/4

Långkokt kalvstek
med mustig gräddsky, potatis, gelé, pressgurka och rostad broccoli
Krämig blomkålssoppa
147 kr
smaksatt med tryffel, blomkålsbuketter, champinjoner samt vitlökskrutonger

Vegetarisk

Bakpotatis
139 kr
lyx skagen
Friterad spättafilé
169 kr
, chilikokt ananas, ärtstomp, curryremoulad och friterad pommes
Köttbullar
137 kr
med köksmästarens gräddsås, rårörda Lingon, smaksatt pressgurka.
Ceasarsallad
137 kr

Tisdag 29/4

Pasta carbonara på L:s vis
137 kr
bakat fläsk, parmesan, citronskum samt sockerärtor
Krämig blomkålssoppa
147 kr
smaksatt med tryffel, blomkålsbuketter, champinjoner samt vitlökskrutonger

Vegetarisk

Bakpotatis
139 kr
lyx skagen
Friterad spättafilé
169 kr
, chilikokt ananas, ärtstomp, curryremoulad och friterad pommes
Köttbullar
137 kr
med köksmästarens gräddsås, rårörda Lingon, smaksatt pressgurka.
Ceasarsallad
137 kr

Onsdag 30/4

Schnitzel på fläskytterfilé
137 kr
med klassiska tillbehör, sky och små persiljepotatisar
Krämig blomkålssoppa
147 kr
smaksatt med tryffel, blomkålsbuketter, champinjoner samt vitlökskrutonger

Vegetarisk

Bakpotatis
139 kr
lyx skagen
Friterad spättafilé
169 kr
, chilikokt ananas, ärtstomp, curryremoulad och friterad pommes
Köttbullar
137 kr
med köksmästarens gräddsås, rårörda Lingon, smaksatt pressgurka.
Ceasarsallad
137 kr

Torsdag 1/5

Ledigt vårstädning
137 kr

Fredag 2/5

Ledigt vårstädning
137 kr

Lördag 3/5

Lunchstängt

Söndag 4/5

Lunchstängt

Restaurant L i Kalmar strävar efter att alltid servera lokala råvaror och att följa säsongens varierande smaker från vår till vinter. Välkommen hit på en välsmakande lunch!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: