Veckans lunchmeny 4 Kök

Vecka 43
Lunch vecka 44

  
0480-235 00
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår dryck, nybakat bröd, stort salladsbord och kaffe.

Måndag 27/10

Wallenbergare (kalvfärsbiffar)
120 kr
med murkelsås ärtor, lingon & potatismos
Grillad fläsksida
120 kr
med rödlöksås & friterad kulpotatis
Stekt salt sill
120 kr
med löksås, brynt lök, citron & kokt potatis
Pasta
120 kr
med krämig senapsås, frästa champinjoner, bacon & strimlad fläskfilé
Pensionärspris mellan 13-14
105 kr

Tisdag 28/10

Panerad fläskschnitzel
120 kr
med rödvinssås, ärtor, citron & stekt kulpotatis
Stekt flundrafilé
120 kr
med kapris doftande skirat smör, ärtor
Pasta
120 kr
med krämig senapsås, frästa champinjoner, bacon & strimlad fläskfilé
Pensionärspris mellan 13-14
105 kr

Onsdag 29/10

Baconlindad ostfylld kycklingfilé
120 kr
med rödvinssås broccoli & potatisgratäng
Stekt torskfilé
120 kr
med remouladsås, ärtor & kokt potatis
Pasta
120 kr
med krämig senapsås, frästa champinjoner, bacon & strimlad fläskfilé
Pensionärspris mellan 13-14
105 kr

Torsdag 30/10

Pannbiff med stekt lök
120 kr
gräddsås, lingon, kokt potatis eller stekt potatis
Stekt fiskfilé
120 kr
med bacon, soltorkade tomater, rödlök & bruten potatis
Ärtsoppa med fläsk
120 kr
samt tunna pannkakor, sylt & grädde
Pasta
120 kr
med krämig senapsås, frästa champinjoner, bacon & strimlad fläskfilé
Pensionärspris mellan 13-14
105 kr

Fredag 31/10

Fläskfilé
120 kr
med bacon & chilicremefraichesås, grillad paprika & stekt kulpotatis
Fiskgratäng
120 kr
med hummer & skaldjursås, broccoli & potatismos
Pasta
120 kr
med krämig senapsås, frästa champinjoner, bacon & strimlad fläskfilé
Pensionärspris mellan 13-14
105 kr

Lördag 1/11

Lunchstängt

Söndag 2/11

Lunchstängt

Hos Restaurang 4 Kök i Kalmar kan du njuta av en härlig lunch där både traditionell husmanskost och smakrika vegetariska alternativ erbjuds.
Restaurangen 4 Kök är en av de större lunchrestaurangerna i Kalmar och här lagas alla måltider från grunden.
För catering se www.4kok.se

    Taggar: