Veckans lunchmeny Två Kockar

Vecka 33
Lunch vecka 34
  
0704133358
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Dagens lunch: 130:- Pensionär: 115:- (efter 12.30) Klippkort 11 lunch: 1300:- Klippkort pensionär 11 lunch: 1150:-

Måndag 18/8

Pyttipanna
130 kr
med stekt ägg, rödbetor och senapskräm
Chili con carne
130 kr
Ris, picklad lök och syrad grädde

Tisdag 19/8

Stekt färsk fisk
130 kr
med parmesanhollandaise, gröna bönor och kokt potatis
Stekt falukorv med stuvade makaroner
130 kr
Ketchup och skånsk senap

Onsdag 20/8

Köttfärslimpa
130 kr
med svampsås, baconstekt potatis och lingon
Het kycklingwok
130 kr
med nudlar och sweet chilisås

Torsdag 21/8

Rostad majssoppa
130 kr
med kött och basilika
Nattbakad karré
130 kr
med savoykålsstuvning, rödvinssås och rostad potatis
Pannkakor
med sylt och vispad grädde

Fredag 22/8

Dansk fläskestek
130 kr
med gräddsås, rödkål, äpplemos och stekt potatis
Fredagens dessert
chokladpudding med vispad grädde

Lördag 23/8

Lunchstängt

Söndag 24/8

Lunchstängt

Att äta lunch hos oss på Två Kockar på Trintegatan vid Scania i Helsingborg är som att få en smakupplevelse serverad direkt från hjärtat. Varje dag bjuder vi på två rätter, alltid med kärlek och perfektion i varje tugga. Fredrik och Carl-Henrik står i köket och ser till att varje lunch är så vällagad att du vill komma tillbaka redan innan du ens lämnat bordet. Här får du klassiska smaker med en twist, för vi tror att god mat ska vara både spännande och mättande. Oavsett om du väljer dagens rätt eller det andra alternativet (ja, valet är ditt!) kan vi lova att du inte blir besviken. Vi håller det enkelt, men gör det med stil – och lite humor på köpet. Maten är så bra att du kanske tror att vi har en hemlig ingrediens – och vi avslöjar inte om det är sant eller inte. Lunchen här är snabb nog för att passa din dag, men smakrik nog att stanna kvar i minnet. Så vad väntar du på? Två Kockar står redo att ge dig dagens bästa stund – välkommen!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: