Fläskkotlett black ´n white med friterad klyftpotatis
Stekt färsk fisk
130 kr
med remouladesås, ärtor, citron och kokt potatis
Onsdag 17/9
Kålpudding
130 kr
med gräddsås, lingon, och kokt potatis
Korv stroganoff
130 kr
med ris, picklad lök och syrad färskostkräm
Torsdag 18/9
Ärtsoppa med fläsk
130 kr
Pannkaka med sylt och grädde
Nattbakad karré
130 kr
Rotselleripuré, rödvinssås och rostad potatis
Fredag 19/9
Dansk fläskestek
130 kr
med gräddsås, rödkål, äpplemos och stekt potatis
Fredagens dessert
chokladpudding med vispad grädde
Lördag 20/9
Lunchstängt
Söndag 21/9
Lunchstängt
Att äta lunch hos oss på Två Kockar på Trintegatan vid Scania i Helsingborg är som att få en smakupplevelse serverad direkt från hjärtat. Varje dag bjuder vi på två rätter, alltid med kärlek och perfektion i varje tugga. Fredrik och Carl-Henrik står i köket och ser till att varje lunch är så vällagad att du vill komma tillbaka redan innan du ens lämnat bordet.
Här får du klassiska smaker med en twist, för vi tror att god mat ska vara både spännande och mättande. Oavsett om du väljer dagens rätt eller det andra alternativet (ja, valet är ditt!) kan vi lova att du inte blir besviken. Vi håller det enkelt, men gör det med stil – och lite humor på köpet.
Maten är så bra att du kanske tror att vi har en hemlig ingrediens – och vi avslöjar inte om det är sant eller inte. Lunchen här är snabb nog för att passa din dag, men smakrik nog att stanna kvar i minnet. Så vad väntar du på? Två Kockar står redo att ge dig dagens bästa stund – välkommen!
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat