Veckans lunchmeny Restaurang SMAK

Vecka 46
Lunch vecka 47

  
042-15 88 99
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

valfri dagens | salladsbuffé | soppa | nybakat bröd |alkoholfri öl | bubbelvatten | kaffe | kaka Veckans vegetariska: Nasi goreng - Chili stekt ägg, halloumi, ris, grönsaker

Måndag 17/11

Dagens fångst
145 kr
Varm örtsås, dillslungad potatis, rostade betor, örtsallad
Stekt chorizo
145 kr
Chipotlemajonnäs, potatispuré, rostad majssalsa, krispig jalapeño

Tisdag 18/11

Raggmunk
145 kr
Stekt fläsk, lingon, alt bruna bönor eller löksås, kokt potatis
Fish and chips
145 kr
Curryremoulad, kokt potatis, gurksallad, dill, citron

Onsdag 19/11

Örtbakad kyckling
145 kr
Gräddkokt kål, rostade rotfrukter, senapssås
SMAK´s burgare
145 kr
Friterad potatis, äppelchutney, ädelost, syrad grönkålssallad

Torsdag 20/11

Wokad biff
145 kr
Äggnudlar, grönsaker, soja, ingefära, cashewnötter
Ärtsoppa
145 kr
2 sort fläsk, senap, timjan, pannkakor, sylt, grädde

Fredag 21/11

Örtstekt kotlett
145 kr
Tryffelsky, rostad broccoli, kryddrostad potatis, chilimajo
SMAK´s kalvköttbullar
145 kr
Pressgurka, lingon, potatispuré, gräddsås

Lördag 22/11

Lunchstängt

Söndag 23/11

Lunchstängt

Njut av en lunch hos Restaurang Smak Lunch & Catering på Florettgatan i Helsingborg. Snabbt, enkelt och framför allt smakfullt. Här erbjuds utsökta luncher som passar både dig som har bråttom och dig som vill ta en längre paus. Varje dag serveras två välkomponerade lunchrätter, alltid med en vegetarisk rätt som extra alternativ för dig som föredrar grönt. För dig som vill ha något lättare finns deras stående rätt, en klassisk Caesarsallad, som alltid levererar på smak och fräschör. Om du är ute efter något extra lyxigt är Smak's kingsize räksmörgås ett måste att prova – fylld med generöst med räkor och härliga tillbehör. Restaurang Smak är ett perfekt val för dig som vill ha en god lunch med bra variation och hög kvalitet. Missa inte att besöka detta populära lunchställe i Helsingborg – du kommer garanterat att bli nöjd!

    Taggar: