Veckans lunchmeny Restaurang SMAK

Vecka 32
Lunch vecka 33
  
042-15 88 99
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

valfri dagens | salladsbuffé | soppa | nybakat bröd |alkoholfri öl | bubbelvatten | kaffe | kaka Veckans vegetariska: Chili sin carne - Kryddigt ris, rostad majs, picklad jalapeñosalsa, gräddfilskräm

Måndag 11/8

Dagens fångst
139 kr
Dillvelouté, bakad blomkål, kokt potatis, ärtor
Sirapstekt fläskkarré
Rostad kål, senapssås, kokt färskpotatis

Tisdag 12/8

Raggmunk
139 kr
Stekt fläsk, lingon, alt bruna bönor eller löksås, kokt potatis
Pankopanerad kolja
Kall skaldjursröra smaksatt med lagrad ost, dillslungad potatis

Onsdag 13/8

Köttfärslimpa
139 kr
Svampsås, rostad potatis, äppelkompott
Chiligryta
Högrev, svarta bönor, ost, syrad grädde, nachochips

Torsdag 14/8

Thailändsk fiskgryta
139 kr
Curry, jasminris, kokos, citrongräs, chili
Lasagne
Riccotta, spenat, aioli, syrad kålsallad

Fredag 15/8

Pulled pork burgare
139 kr
Guacamole, picklad lök, friterad potatis, tomat
Schnitzel
Bakad lök, chilibea, pommes, rostad broccoli, örter

Lördag 16/8

Lunchstängt

Söndag 17/8

Lunchstängt

Njut av en lunch hos Restaurang Smak Lunch & Catering på Florettgatan i Helsingborg. Snabbt, enkelt och framför allt smakfullt. Här erbjuds utsökta luncher som passar både dig som har bråttom och dig som vill ta en längre paus. Varje dag serveras två välkomponerade lunchrätter, alltid med en vegetarisk rätt som extra alternativ för dig som föredrar grönt. För dig som vill ha något lättare finns deras stående rätt, en klassisk Caesarsallad, som alltid levererar på smak och fräschör. Om du är ute efter något extra lyxigt är Smak's kingsize räksmörgås ett måste att prova – fylld med generöst med räkor och härliga tillbehör. Restaurang Smak är ett perfekt val för dig som vill ha en god lunch med bra variation och hög kvalitet. Missa inte att besöka detta populära lunchställe i Helsingborg – du kommer garanterat att bli nöjd!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: