Veckans lunchmeny Restaurang SMAK

Vecka 37
Lunch vecka 38
  
042-15 88 99
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

valfri dagens | salladsbuffé | soppa | nybakat bröd |alkoholfri öl | bubbelvatten | kaffe | kaka Veckans vegetariska: Rödbetsbiffar - Gulärthummus, örtsallad, timjanrostad potatis

Måndag 15/9

Dagens fångst
145 kr
Citronvelouté, gröna ärtor, spenat, rostad potatis
Pytt i panna
145 kr
Dubbla ägg, picklade betor, persilja

Tisdag 16/9

Raggmunk
145 kr
Stekt fläsk, lingon, alt bruna bönor eller löksås, kokt potatis
Pankopanerad flundra
145 kr
Dillcrème, citron, syrade grönsaker, dillslungad potatis

Onsdag 17/9

Ungsbakad falukorv
145 kr
Potatispuré, bostongurka, västerbottenost, purjolök
Viltfärsbiff
145 kr
Svampsås, persiljepotatis, gelé

Torsdag 18/9

Fiskgratäng
145 kr
Tomat, räkor, fänkål, potatispuré
Helstekt kotlett
145 kr
Gorgonzolasås, rostad broccoli, råstekt potatis

Fredag 19/9

Citronbakad kyckling
145 kr
Krämig basilikapasta, soltorkade tomater, lagrad ost
Schnitzel
145 kr
Rostade rotsaker, varm tomatsallad, balsamicosky

Lördag 20/9

Lunchstängt

Söndag 21/9

Lunchstängt

Njut av en lunch hos Restaurang Smak Lunch & Catering på Florettgatan i Helsingborg. Snabbt, enkelt och framför allt smakfullt. Här erbjuds utsökta luncher som passar både dig som har bråttom och dig som vill ta en längre paus. Varje dag serveras två välkomponerade lunchrätter, alltid med en vegetarisk rätt som extra alternativ för dig som föredrar grönt. För dig som vill ha något lättare finns deras stående rätt, en klassisk Caesarsallad, som alltid levererar på smak och fräschör. Om du är ute efter något extra lyxigt är Smak's kingsize räksmörgås ett måste att prova – fylld med generöst med räkor och härliga tillbehör. Restaurang Smak är ett perfekt val för dig som vill ha en god lunch med bra variation och hög kvalitet. Missa inte att besöka detta populära lunchställe i Helsingborg – du kommer garanterat att bli nöjd!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: