Veckans lunchmeny Restaurang Nya Köket

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
042-16 31 00<br>
  
E-post 

Information om dagens lunch

I lunchbuffén ingår måltidsdryck, salladsbuffé, kaffe & kaka. Pensionärspris 109 kr (11-11.30 & 13.00 - 14.30)

Måndag 28/4

Lunchbuffé
125 kr
Inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, kaffe och kaka
Dansk sjömansbiff
med rödbetor
Köttkorv/falukorv
i pepparrotssås och kokt potatis

Tisdag 29/4

Lunchbuffé
125 kr
Inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, kaffe och kaka
Hemlagade köttbullar
med gräddsås, lingon och kokt potatis
Smörstekt fiskfilé
med dillmajonäs, citron, gröna ärtor och kokt potatis

Onsdag 30/4

Lunchbuffé
125 kr
Inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, kaffe och kaka
Schweizerschnitzel
med rödvinssås alt. bearnaisesås gröna ärtor och stekt potatis
Spagetti och köttfärssås
med riven ost
Pannkaka
med sylt och grädde

Torsdag 1/5

Stängt
Välkommen åter fredag

Fredag 2/5

Lunchbuffé
125 kr
Inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, kaffe och kaka
Fläskfilé black & White
med lökbrynta haricots verts och potatisgratäng
Pocherad fiskfilé
med hummersås, gröna ärtor och kokt potatis

Lördag 3/5

Lunchstängt

Söndag 4/5

Lunchstängt

Att äta lunchbuffé hos Restaurang Nya Köket är en riktig njutning för den som uppskattar god husmanskost. Vi serverar en generös buffé där du alltid hittar klassiska rätter tillagade med omsorg och kärlek. För dig som vill ha ett grönt alternativ har vi alltid en veckans vegetariska rätt, lika smakrik och vällagad som allt annat på menyn. Buffén bjuder på en variation som gör det lätt att hitta något som passar, oavsett smak och aptit. Maten är vällagad och våra fräscha råvarorna gör att varje tugga känns som en hyllning till det svenska köket. Vi värdesätter alltid både kvalitet och kvantitet och är en restaurang där du kan känna dig mätt och nöjd, och känna att du vill komma tillbaka för mer. Missa inte chansen att uppleva en fantastisk lunchbuffé hos oss på Bergavägen i Helsingborg!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: