Veckans lunchmeny Timjan Restaurang

Vecka 32
Lunch vecka 33
  
016-12 29 39
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Vänligen kontakta personalen vid frågor om allergier.

Måndag 11/8

BBQ Glaserad karré
med skysås, bearnaisesås & rostad potatis
Panerad havsabborre
med räkröra & hemlagat potatismos
Krämig fläskfilépasta
med kantareller, toppad med italiensk hårdost

Tisdag 12/8

Marinerad kycklingfilé
med rödvinssky, soltorkade tomater & stekt potatis
Persiljefylld strömmingsflundra
med skirat smör, hemlagat potatismos & rårörda lingon
Krämig fläskfilépasta
med kantareller, toppad med italiensk hårdost

Onsdag 13/8

Kålpudding
med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt & inlagd gurka
Pocherad torskfilé
med skirat smör, rödbetor, kapris & kokt potatis
Krämig fläskfilépasta
med kantareller, toppad med italiensk hårdost

Torsdag 14/8

Champinjonergratinerad fläskfilé
med stekt potatis & svartvinbärsgelé
Gratinerad sejfilé
med bacon- & broccoli, serveras med hemlagad potatispuré
Krämig fläskfilépasta
med kantareller, toppad med italiensk hårdost

Fredag 15/8

Klassisk Wallenbergare
med skirat smör, hemlagat potatismos, rårörda lingon & gröna ärtor
Skagenfylld lax
med vitvinssås & dillslungad potatis
Krämig fläskfilépasta
med kantareller, toppad med italiensk hårdost

Lördag 16/8

Söndag 17/8

Ta en paus från vardagen och ät lunch hos Timjan Restaurang på Västerleden 58 i Eskilstuna. Här serveras genuin husmanskost som smakar som hemma – fast med det där lilla extra. Varje vecka hittar du dessutom en ny, krämig och kärleksfullt tillagad pasta. Såserna? Självklart gjorda från grunden, precis som det ska vara. Med färska råvaror i varje rätt kan du räkna med att både smaklökar och humör lyfts. Oavsett om du är sugen på klassisk köttfärslimpa eller något vegetariskt, hittar du något som passar. Ta med kollegorna, en vän eller bara kom som du är. Lunchen hos oss blir snabbt dagens höjdpunkt. Välkommen till Timjan i Eskilstuna!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: