Veckans lunchmeny P-2 Restaurang

Vecka 37
Lunch vecka 38
  
016-13 61 37
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Inkl. smör, bröd, sallad dryck samt kaffe och kaka.

Måndag 15/9

Pannbiff
med kokt potatis, svampsås & rårörda lingon
Ugnsbakad kummel
med potatispuré, brynt smör, kapris & betor
Chili sin carne
med ris, picklad rödkål & creme fraiche
Varmrökt lax
med picklad lök, dillcreme & kapris
Köttbullar
med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

Tisdag 16/9

Pannbiff
med kokt potatis, svampsås & rårörda lingon
Ugnsbakad kummel
med potatispuré, brynt smör, kapris & betor
Chili sin carne
med ris, picklad rödkål & creme fraiche
Varmrökt lax
med picklad lök, dillcreme & kapris
Köttbullar
med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

Onsdag 17/9

Kycklingfilé
med rostad potatis, pepparsås & bakad tomat
Ugnsbakad lax
med kokt potatis, romsås & sojabönor
Chili sin carne
med ris, picklad rödkål & creme fraiche
Varmrökt lax
med picklad lök, dillcreme & kapris
Köttbullar
med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

Torsdag 18/9

Kycklingfilé
med rostad potatis, pepparsås & bakad tomat
Ugnsbakad lax
med kokt potatis, romsås & sojabönor
Chili sin carne
med ris, picklad rödkål & creme fraiche
Varmrökt lax
med picklad lök, dillcreme & kapris
Köttbullar
med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

Fredag 19/9

Klassisk wallenbergare
Ugnsbakad lax
med kokt potatis, romsås & sojabönor
Chili sin carne
med ris, picklad rödkål & creme fraiche
Varmrökt lax
med picklad lök, dillcreme & kapris
Köttbullar
med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

Lördag 20/9

Lunchstängt

Söndag 21/9

Lunchstängt

Med över 30 år i branschen har P-2 Restaurang i Eskilstuna en gedigen erfarenhet och ett brett kunnande men är fortfarande ett entusiastiskt och nytänkande företag fullt av fantasifulla idéer. Vi sätter kvalitet och service högst på vår lista. Med en driven och engagerad personal sätter vi alltid gästen i centrum. Välkommen hit och ät en god lunch!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: