serveras med äkta mos, gurkmajonnäs och rostad lök (fläskkött)
Panerad fisk
serveras med kokt potatis, remouladsås, citron och ärtor
Tonkatsu kyckling
serveras med ris, krämig coleslaw, sriracha majonnäs och teriyakisås
Tisdag 29/4
Stekt fläsk
119 kr
med raggmunk/kokt potatis, serveras med löksås och lingon
Tonkatsu kyckling
serveras med ris, krämig coleslaw, sriracha majonnäs och teriyakisås
Onsdag 30/4
Lasagne
119 kr
gjord på nötfärs serveras med tomatsås
Pytt i panna
serveras med stekt ägg och rödbetor (fläskkött)
Tonkatsu kyckling
serveras med ris, krämig coleslaw, sriracha majonnäs och teriyakisås
Torsdag 1/5
Stängt
Välkommen åter fredag
Fredag 2/5
Schnitzel
119 kr
serveras med kulpotatis, en mustig rödvinssky, krämig bearnaisesås, citron och ärtor (fläskkött)
Pankopanerad fisk
serveras med äkta mos, skirat hasselnötssmör, haricot verts och citron
Lördag 3/5
Söndag 4/5
Hos Restaurang Vardag i Viared, vid Borås Bil Volvo Lastvagnar, serveras genuin husmanskost till lunch. Här får du njuta av klassiska svenska rätter, lagade från grunden med fokus på kvalitet och smak. Det är en idealisk plats för en mättande och vällagad lunch mitt i veckan.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat