Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny The Food Company

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
033-12 52 50
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår salladsbuffé, vatten och kaffe. Är du pensionär? Då betalar du 105:- för lunchen från kl 12.30. Studentlunch 120:- (giltigt Mecenatkort ska medtagas) Vi reserverar ej bord för bricklunch.

Måndag 28/4

Dagens Kött:
130 kr
Tomat & färskostfylld kycklingfilé med råstekt purjolökspotatis, timjan & rostad vitlökssky
Dagens Fisk:
Fisk & skaldjursgryta med fänkål, tomat och grädde samt dillslungad potatis
Dagens Gröna:
Saltbakad rotselleri, blomkålspuré, friterade kikärtor, ramslökskräm och krasse
Alltid:
Köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 29/4

Dagens Kött:
130 kr
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon eller kokt potatis med löksås
Dagens Fisk:
Ugnsgratinerad fisk med varmrökt lax, vitvinssås, ljumna primörer och smörslungad potatis
Dagens Gröna:
Saltbakad rotselleri, blomkålspuré, friterade kikärtor, ramslökskräm och krasse
Alltid:
Köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Onsdag 30/4

Dagens Kött:
130 kr
Långbakat högrev med pepparsås samt ramslök & parmesanslungad potatis L
Dagens Fisk:
Sprödbakad fiskfilé med, rom & dillsås, citron, smörade bönor och potatismos
Dagens Gröna:
Saltbakad rotselleri, blomkålspuré, friterade kikärtor, ramslökskräm och krasse
Alltid:
Köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Torsdag 1/5

Stängt öppnar åter 5 maj

Fredag 2/5

Stängt öppnar åter 5 maj
130 kr

Lördag 3/5

Lunchstängt

Söndag 4/5

Lunchstängt

The Food Company vid Skaraborgsvägen på Simonsland i Borås, är den perfekta mötesplatsen för en härlig lunch med vänner eller kollegor. Här kan du välja mellan smakrika lunchrätter med kött, fisk och grönt och varje dag finns de klassiska köttbullarna på lunchmenyn. Oavsett vad du föredrar är det alltid en välkomnande atmosfär och något för alla.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: