Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Restaurang Balder

Vecka 20
Lunch vecka 21
  
033-435 41 92
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I lunchbuffén ingår kaffe efter maten.

Måndag 19/5

Lunchbuffé
105 kr
(pris student 94 kr)
Vegetarisk pastagratäng
creme fraiche, ajvar & grönsaker
Gräddstuvad pyttipanna
stekt ägg, saltgurka & rödbetor
Fish & chips
majonnäs/kapris/maltvinäger

Tisdag 20/5

Lunchbuffé
105 kr
(pris student 94 kr)
Ugnrostade rotfrukter & betor
Stekt fläsk
hemgjorda raggmunkar, löksås, bruna bönor & lingonsylt
Fiskgratäng med hummersmörsås

Glutenfri

Onsdag 21/5

Lunchbuffé
105 kr
(pris student 94 kr)
Ost & broccolipaj
Kalvfärsbiff
skogssvampsås & rostad potatis
Isterband med persiljestuvad potatis
rödbetor

Torsdag 22/5

Lunchbuffé
105 kr
(pris student 94 kr)
Ärtsoppa med rimmad bog
pannkakor, sylt, grädde & glass
Laxsoppa
Viltskav
potatismos & lingonsylt

Fredag 23/5

Lunchbuffé
105 kr
(pris student 94 kr)
Nötfärslasagne
parmesan & basilikadip
Napolitansk pizza bianco med kantareller

Lördag 24/5

Lunchstängt

Söndag 25/5

Lunchstängt

Restaurang Balder vid Högskolan i Borås är ett av stadens mest trivsamma lunchställen. Här möts du av en varm atmosfär och ett välkomnande bemötande. Varje vardag erbjuds flera rätter med klassisk husmanskost som bas, perfekt för dig som uppskattar traditionella smaker. För den som vill prova något nytt finns ofta spännande rätter med en modern twist. Restaurangen är också noga med att erbjuda ett vegetariskt alternativ, så det finns något för alla smaker. Menyn varierar dagligen, vilket gör att du alltid har något nytt att upptäcka. Miljön är ljus och luftig, perfekt för en avkopplande lunchpaus. Restaurang Balder är populär bland både studenter och personal från högskolan. Med sin kombination av hög kvalitet och rimliga priser är det en självklar mötesplats för lunchgäster. Ett besök här ger dig en välbehövlig paus i vardagen och en chans att njuta av riktigt god mat.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: