med äggsås, knaprigt bacon, gröna ärtor & potatismos
Pannbiff
med tre sorters lök, skysås, rårörda lingon & potatismos
Pasta med rökt lax, sparris & vitvinssås
toppad med parmesan & rucola
Falafel
med couscoussallad & krämig tomatsås
Vegetarisk
Tisdag 29/4
Smörbakad stillahavskummelfilé
145 kr
med pressgurka, räkor & vitvinssås, samt potatiskompott
Stekt fläsk
med raggmunk/kokt potatis & bruna bönor eller löksås
Pasta med rökt lax, sparris & vitvinssås
toppad med parmesan & rucola
Falafel
med couscoussallad & krämig tomatsås
Vegetarisk
Onsdag 30/4
Sprödbakad spättfilé
145 kr
med grönsaksjulienne, spicy kräftröra & dillpotatis
Åhagas panerade schnitzel
med gröna ärtor, bearnaisesås, rödvinssky & klyftpotatis
Pasta med rökt lax, sparris & vitvinssås
toppad med parmesan & rucola
Falafel
med couscoussallad & krämig tomatsås
Vegetarisk
Torsdag 1/5
Åhagas lunch är stängd
Välkommen att besöka Stora loppis-dagen
Fredag 2/5
Cajunbakad laxfilé
145 kr
med mangoglaze & grönsaksstekt ris
Åhagas köttbullar
med pressgurka, rårörda lingon & potatismos
Pasta med rökt lax, sparris & vitvinssås
toppad med parmesan & rucola
Falafel
med couscoussallad & krämig tomatsås
Vegetarisk
Lördag 3/5
Söndag 4/5
Att äta lunch på Åhaga i Borås är en upplevelse som bjuder på goda och näringsrika rätter med fokus på kvalitet. Här kan du välja mellan Dagens Hav, Dagens Gård eller Veckans Vegetariska, som alla tillagas med omsorg och med lokala råvaror i fokus. Åhaga, som tidigare var en lokverkstad, har förvandlats till en unik plats för konferenser, mässor, events, musik och shower – en atmosfär som gör varje måltid speciell.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat