Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Åhaga

Vecka 23
Lunch vecka 24
  
033-13 15 10
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår stor salladsbuffé, bröd, bordsvatten, kaffe & sött. Vid allergi - prata med personalen.

Måndag 9/6

Dagens lunch
145 kr
inkl. stor salladsbuffé, bröd, bordsvatten, kaffe & sött
Ugnsbakad sejfilé
med rostade potatisar & krämig bacon- och parmesansås
Åhagas klassiska Wallenbergare
med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås, gröna ärtor & potatismos
Pasta med mexikansk köttfärssås
toppad med parmesan & rucola
Vegetariska strimlor
med knapriga grönsaker, teriyakisås & jasminris

Vegetarisk

Tisdag 10/6

Dagens lunch
145 kr
inkl. stor salladsbuffé, bröd, bordsvatten, kaffe & sött
Vin- & citrusångad färsk kolja
med purjolök, räkor & cheddar-potatiskompott
Stekt fläsk
med raggmunk/kokt potatis & bruna bönor eller löksås
Pasta med mexikansk köttfärssås
toppad med parmesan & rucola
Vegetariska strimlor
med knapriga grönsaker, teriyakisås & jasminris

Vegetarisk

Onsdag 11/6

Dagens lunch
145 kr
inkl. stor salladsbuffé, bröd, bordsvatten, kaffe & sött
Pankopanerad spättafilé
med curryremoulad & dillpotatis
Åhagas panerade schnitzel
med gröna ärtor, bearnaisesås, rödvinssky & klyftpotatis
Pasta med mexikansk köttfärssås
toppad med parmesan & rucola
Vegetariska strimlor
med knapriga grönsaker, teriyakisås & jasminris

Vegetarisk

Torsdag 12/6

Dagens lunch
145 kr
inkl. stor salladsbuffé, bröd, bordsvatten, kaffe & sött
Åhagas fisk & skaldjurssoppa
smaksatt med fänkål, saffran & vitlök
Ärtsoppa
med fläsk
Österrikisk Gulasch
med crèmefraiche
Krämig tomatsoppa
toppad med crème fraîche & krutonger
Pasta med mexikansk köttfärssås
toppad med parmesan & rucola
Vegetariska strimlor
med knapriga grönsaker, teriyakisås & jasminris

Vegetarisk

Efterrätt ingår
Pannkakor med bärkompott och vispad grädde

Fredag 13/6

Dagens lunch
145 kr
inkl. stor salladsbuffé, bröd, bordsvatten, kaffe & sött
Wasabi- & sesamstekt laxfilé
med knapriga grönsaker, teriyakisås & jasminris
Helstekt kalkonbröst
med rosépepparsås, gelé & rostade potatisar
Pasta med mexikansk köttfärssås
toppad med parmesan & rucola
Vegetariska strimlor
med knapriga grönsaker, teriyakisås & jasminris

Vegetarisk

Lördag 14/6

Söndag 15/6

Att äta lunch på Åhaga i Borås är en upplevelse som bjuder på goda och näringsrika rätter med fokus på kvalitet. Här kan du välja mellan Dagens Hav, Dagens Gård eller Veckans Vegetariska, som alla tillagas med omsorg och med lokala råvaror i fokus. Åhaga, som tidigare var en lokverkstad, har förvandlats till en unik plats för konferenser, mässor, events, musik och shower – en atmosfär som gör varje måltid speciell.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: