Dra ner för att uppdatera

Lunch vecka 9 i

Boden

Måndag 1/3

Vecka 8
Stängt
Välkommen åter på tisdag
Dagens rätt presenteras inom kort
95 kr
Frassemål
76 kr
Hamburgare med rostat sesambröd, hamburgerost, gul lök, tomat, krispig isbergssallad och Frasses originaldressing. Servereras med strips, valfri dryck och tre lökringar
Stekt kycklingfilé
med ratatoille och aioli. Serveras med ris
Lunchkorv med senapssås
Serveras med potatismos
Smörstekt panerad strömmingsflundra
100 kr
med skirat smör och potatismos
Vegetariskt fyllda paprikor
Dagens rätt presenteras inom kort
100 kr
Dagens rätt presenteras inom kort
100 kr
Dagens rätt presenteras inom kort
95 kr
Lasagne al forno
115 kr
Serveras med tomat- & löksallad och parmesankräm
Grillad focaccia
80-90 kr
Ost & skinka och kyckling & bacon och vegetarisk focaccia
Spaghetti med köttfärssås
100 kr
och färskriven parmesan
Fylld sprödbakad rödspätta
med kall citron/gräslökssås, citron och kokt potatis
Köttgryta
med ris och inlagd gurka

Ville du se vad som serveras i en annan stad?

 
Välj din stad...

Vill du marknadsföra dina luncher här?

Marknadsför dina luncher helt fritt i 60 dagar och känn dig samtidigt för. Förutom exponering får du också tillgång till automatiska utskrifter av vecko- och dagsmenyer, smidig delning till Facebook, möjlighet till digitala bonusstämplar (valfritt) och automatisk visning av dina luncher på din restaurangs hemsida.

Läs mer

Din lunch i Boden

Matochmat är en enkel och smidig lunchguide i Boden. Här kan du skriva ut hela veckans meny från önskad restaurang eller söka efter restauranger, maträtter och ingredienser. Om det du sökt efter inte hittas idag men finns senare i veckan så ger vi dig ett förslag på när och var det serveras. Du kan också samla digitala bonusstämplar och spara dina favoritrestauranger.

Spara dina favoritrestauranger

Bland Bodens restauranger så har du säkert dina egna favoriter och nu kan du enkelt spara dessa med hjärtat som visas bredvid varje restaurangnamn. Då visas alltid dina favoritrestauranger högst upp i träfflistan. Vill du ta bort en favorit? Det är enkelt, klicka bara på hjärtat igen så avmarkeras restaurangen.

Första gången du klickar på ett hjärta så skapar du ditt konto på Matochmat, sen samlas och visas dina favoriter högst upp i listan på alla dina inloggade enheter.

10:e lunchen gratis

Genom att samla digitala bonusstämplar när du köper lunch på någon av lunchrestaurangerna som erbjuder detta på Matochmat så kan du få 10:e lunchen gratis. Och det är hur enkelt som helst!

Första gången du klickar på bonusstämplarna under någon av restaurangernas namn så skapar du ditt konto på Matochmat, sen samlas och visas dina digitala bonusstämplar på alla dina inloggade enheter.

Läs mer