Vad är Mat och mat?

Matochmat.se är en samlingsplats för lokala restauranger att kunna visa upp sina dagliga luncherbjudanden till en så bred målgrupp som möjligt och på enklast möjliga sätt.

Vi tycker att det ska vara enkelt att hitta vad som erbjuds på de lokala restaurangerna och då krävs det att det är enkelt och kostnadseffektivt för restaurangerna att nå ut med sina luncherbjudanden på ett modernt och förmånligt sätt.

Genom Matochmat kan du som restaurangägare med enkel administration exponera dina erbjudanden på flera ställen samtidigt och tack vare Matochmat som samlingsplats för ett stort nätverk av lokala restauranger lockas den breda målgruppen att se dina erbjudanden.

Fördelarna är många för dig som restaurang:

 • Superenkel uppdatering av dina lunchmenyer
  du skriver direkt i din lunchmeny på Matochmat.se. Oavsett om du arbetar med dator, surfplatta eller med mobilen. Du väljer. Enklare än så här blir det nog inte.

 • Återanvändninng av lunchrätter
  med några få tangenttryck får du förslag på dina tidigare serverade maträtter och kan enkelt infoga dessa eller kopiera en hel veckas luncher från annan valfri vecka.

 • Automatisk generering av lunchmeny (PDF)
  som du eller dina matgäster enkelt skriver ut. Ger ett stiligt intryck och sparar din tid. Varje vecka.

 • Automatisk generering av delning dagens lunchrätt
  med ett knapptryck kan du dela din lunchrätt med din logotype på Facebook. Driver trafik till lunchmeny för hela veckan.

 • Automatisk synkronisering av lunchmeny på din hemsida (valfritt)
  eliminerar dubbelarbete och sparar din tid. Uppdatera din lunchmeny på Matochmat.se och lunchmenyn på din hemsida uppdateras helt automatiskt - i samma sekund.

 • Digitalt bonusprogram för lojala matgäster (valfritt)
  erbjud trogna matgäster en digital stämpel vid varje lunchtillfälle och få 10:e lunchen gratis. Gynnar både dig och dina matgäster. För tillfället finns funktionen tillgänglig i Boden, Luleå, Piteå och Skellefteå.


Verkar det matnyttigt?

Är du intresserad och vill ha en demo eller bara önskar mer information hur detta skulle kunna gynna dig och din lunchverksamhet, fyll i formuläret så hör vi av oss - när det passar dig.

Matochmats nätverk växer hela tiden och visionen driver oss att ligga i framkant för efterfrågad tjänst. En tjänst för alla lokala restauranger - och en service för alla dina matgäster helt enkelt.

Så är du kanske restaurangägare och vill ta del av Matochmats tjänster, funktioner och fördelar, eller bara är nyfiken och vill veta mer? Oavsett är du varmt välkommen att kontakta oss!

Matochmat.se (Wiseweb AB)

Vid frågor eller för mer information:

Matochmat.se använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter läs mer i vår integritetspolicy.