Vad är Mat och mat?

Matochmat.se är en samlingsplats för lokala restauranger att kunna visa upp sina dagliga luncherbjudanden till en så bred målgrupp som möjligt och på enklast möjliga sätt.

Vi tycker att det ska vara enkelt att hitta vad som erbjuds på de lokala restaurangerna och då krävs det att det är enkelt och kostnadseffektivt för restaurangerna att nå ut med sina luncherbjudanden på ett modernt och förmånligt sätt.

Genom Matochmat kan du som restaurangägare med enkel administration exponera dina erbjudanden på flera ställen samtidigt och tack vare Matochmat som samlingsplats för ett stort nätverk av lokala restauranger lockas den breda målgruppen att se dina erbjudanden.

Matochmats nätverk växer hela tiden och visionen driver oss att ligga i framkant för efterfrågad tjänst. En tjänst för alla lokala restauranger - och en service för alla dina matgäster helt enkelt.

Så är du kanske restaurangägare och vill ta del av Matochmats tjänster, funktioner och fördelar, eller bara är nyfiken och vill veta mer? Oavsett är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välj din stad för att se vad som serveras

LuleåPiteåSkellefteåUmeå
Matochmat.se (Wiseweb AB)

Är du också intresserad av att visa din restaurangs luncher? Kontakta oss!

Luleå 0920-21 93 35Piteå 0911-23 22 63Skellefteå 0910-29 10 90Umeå 090-206 04 90
Matochmat.se använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter läs mer i vår integritetspolicy.