Times Kitchen

Vecka 15
Lunch vecka 16
  
090-13 10 33
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I alla rätter ingår vår salladbuffé, Times bröd, färskost, dryck, kaffe

Take away: 100kr matlåda, 115kr med sallad och bröd, 125kr med dryck

​​​​​​​Endast salladsbuffé med dryck, kaffe & kaka 95kr

Lunchkuponger 10st – 1250kr

Måndag 15/4

Kycklinggryta med ris
145 kr
champinjoner, lök, dijon/dragon och citruskål
Tortellini med ricotta och spenat
145 kr
ostsås, savoykål, grönkål, fetaost, soltorkad tomat, kapris och hasselnötter
Fiskbiff med sparrisveloute
145 kr
potatis, purjolökskompott, kräftor, rom, picklad fänkål och dill

Tisdag 16/4

Köttfärslimpa med potatismos
145 kr
gräddsås och rårörda lingon
Pasta med spenata calabra salami
145 kr
paprikasås, grönkål, tomater och riven prästost
Vegetarisk burgare med ost
145 kr
Rostad lök, chilidipp, coleslaw och nachos

Onsdag 17/4

Krämig peppargryta på högrev med ris
145 kr
champinjoner och aioli
Pasta med torsk, räkor och musslor
145 kr
samt spenat/citronsås, fänkål och riven prästost
Quesadilla med soja/chilifärs
145 kr
mangosalsa, silverlök, koriander och creme fraiche

Vegetarisk

Torsdag 18/4

Torsk och räkor med potatismos
145 kr
tomat/saffranssås, svartkål, skaldjurs/dillmajonnäs och rågsmul
Tortellini med ricotta och spenat
145 kr
pumpa, svamp, saint agur, brynt smör och hasselnötter
Fried pork med rostad potatis
145 kr
Chilibearnaisesås och kålsallad

Fredag 19/4

145 kr
145 kr
145 kr

Lördag 20/4

Lunchstängt

Söndag 21/4

Lunchstängt

Lunch, catering och konferens är vårt gebit. Om ni inte provat något av detta, hoppas vi att ni gör det.
Vi lovar att göra vårt yttersta för att överträffa Era förväntningar!

Varmt välkomna!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: