Times Kitchen

Vecka 16
Lunch vecka 17
  
090-13 10 33
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I alla rätter ingår vår salladbuffé, Times bröd, färskost, dryck, kaffe

Take away: 100kr matlåda, 115kr med sallad och bröd, 125kr med dryck

​​​​​​​Endast salladsbuffé med dryck, kaffe & kaka 95kr

Lunchkuponger 10st – 1250kr

Måndag 22/4

Chorizoburgare med tryffelmajonnäs
145 kr
sallad, tomat, lök, coleslaw och chili nachos
Pasta med vitlöksmarinerade blåmusslor
145 kr
basilikasås, tomater och riven prästost
Svamp och ädelostpaj med
145 kr
Rostade grönsaker och soltorkad tomatdipp

Tisdag 23/4

Skinkstek med potatismos
145 kr
äppel/lingon kompott och gräddsås
Pasta med fläskfilé, vindelrökt sidfläsk och bacon
145 kr
samt vitlökssås, tomater och riven prästost
Vegetarisk sojafärsbiff med mynta och svartkål
145 kr
samt matvetefräs, yoghurt och fetaost

Onsdag 24/4

145 kr
145 kr
145 kr

Torsdag 25/4

145 kr
145 kr
145 kr

Fredag 26/4

145 kr
145 kr
145 kr

Lördag 27/4

Lunchstängt

Söndag 28/4

Lunchstängt

Lunch, catering och konferens är vårt gebit. Om ni inte provat något av detta, hoppas vi att ni gör det.
Vi lovar att göra vårt yttersta för att överträffa Era förväntningar!

Varmt välkomna!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: