V50V52

2KöK NoliaLunch V51

2KöK Nolia

Lunch vecka 51

I priset ingår en valfri lättdryck, salladsbuffé, bröd & smör samt kaffe eller te och kaka. Vi reserverar oss för ändringar.

V50Vecka 50
Lunch serveras mellan klockan  ochtill 
V52Vecka 52
  • kr
Redigerar

Måndag 16/12

Tisdag 17/12

Onsdag 18/12

Torsdag 19/12

Fredag 20/12

Lördag 21/12

Söndag 22/12

2KöK Nolia

Njut av vår lunch hos restaurang 2Kök Nolia i Piteå centrum.

Våra erkänt duktiga köksmästare Mats och Johan Eriksson har skapat smakfulla upplevelser för tusentals Pitebor och gäster sen starten 2004.

I våra kök på Nolia används lokalproducerade och färska råvaror så långt det är möjligt. Vardagar serverar vi varierade lunchbufféer med varsam balans mellan det traditionella och nytänkande. Vår catering är uppskattad och festbokningar en annan specialitet. Hos oss kan du också hyra utrustning (glas, bestick, tallrikar m.m.) , från leverans till hämtning och disk.

”Vi hade vår julfest för personalen med över 100 gäster på 2KöK. De är alltid genuint intresserade av oss som kund, har supergod mat och perfekta lokaler. Gillar särskilt deras ”ingenting är omöjligt”-inställning. MARIANNE CARLSSON, SWEDBANK”

Variation och kapacitet
Vi gillar att variera oss, men tummar inte på passionen att ständigt få ännu fler nöjda gäster med minnesvärda upplevelser. På 2KöK Nolia disponeras 800 kvm som rymmer upp till 1 000 middagsgäster. Såväl tillsammans som var för sig har våra restauranger perfekta förutsättningar att hälsa såväl små som riktigt stora sällskap välkomna.

Matochmat.se använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter läs mer i vår integritetspolicy.