V41V43

PiteåLunch V42

Lunch vecka 42 i Piteå

Onsdag 16/10


Veckomeny

Veckomeny

Veckomeny

Veckomeny

(f.d. Restaurang Framnäs Folkhögskola)


Veckomeny

Veckomeny

Veckomeny

Veckomeny

Veckomeny

Veckomeny

Veckomeny

O'Learys


Veckomeny

Indisk restaurang


Veckomeny

Fiore Mangia e VinoVeckomeny

Ronja's


Veckomeny

Veckomeny

Veckomeny

Subland


Veckomeny

Sökresultat

Vi hittade inget om "" i menyn för .

Det ser däremot ut att finnas på:

  • matochmat.se

    Piteås luncher på samma ställe!

    Här hittar du till din favoritlunch varje dag oavsett om det handlar om snabbmat, husmanskost eller lättlunch. Här kan du även enkelt samla digitala bonusstämplar, bevaka din favoritrestaurang och skriva ut lunchmenyer.
    Smaklig måltid!

Din lunch i Piteå

Matochmat.se är en ny, enkel och smidig lunchguide i Piteå. Här kan du skriva ut hela veckans meny från önskad restaurang eller söka efter restauranger, maträtter och ingredienser. Om det du sökt efter inte hittas idag men finns senare i veckan så ger vi dig ett förslag på när och var det serveras. Du kan också samla digitala bonusstämplar, spara dina favoritrestauranger och lägga till Matochmat.se som en app på hemskärmen i din mobil.

Spara dina favoritrestauranger

Bland Piteås restauranger så har du säkert dina egna favoriter och nu kan du enkelt spara dessa med hjärtat som visas bredvid varje restaurangnamn. Då visas alltid dina favoritrestauranger högst upp i träfflistan. Vill du ta bort en favorit? Det är enkelt, klicka bara på hjärtat igen så avmarkeras restaurangen.

Första gången du klickar på ett hjärta så anger du din mailadress och det lösenord du önskar, sen samlas och visas dina favoriter högst upp i listan på alla dina inloggade enheter.

10:e lunchen gratis

Genom att samla digitala bonusstämplar när du köper lunch på någon av lunchrestaurangerna som erbjuder detta på Matochmat.se så kan du få 10:e lunchen gratis. Och det är hur enkelt som helst!

Första gången du klickar på bonusstämplarna under någon av restaurangernas namn så anger du din mailadress och det lösenord du önskar, sen samlas och visas dina digitala bonusstämplar på alla dina inloggade enheter.

Läs mer om digitala bonusstämplar

Matochmat.se som en app i mobilenLägg till Matochmat.se som en app i mobilen

För dig som blixtsnabbt vill hitta dagens lunch så kan du lägga till Matochmat.se som en app på hemskärmen i din mobil. Piteås luncher direkt i din ficka och bara en knapptryckning bort när du behöver dem. Smidigt!

Lägga till på hemskärmen
Matochmat.se använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter läs mer i vår integritetspolicy.