V37V39

PajalaLunch V38

Lunch vecka 38 i Pajala

Onsdag 18/9

Här växer en ny och modern lunchguide!

Välkommen! Här växer en ny och modern lunchguide för Pajalas lunchgäster.

Sökresultat

Vi hittade inget om "" i menyn för .

Det ser däremot ut att finnas på:

  • matochmat.se

    Pajalas luncher på samma ställe!

    Här hittar du till din favoritlunch varje dag oavsett om det handlar om snabbmat, husmanskost eller lättlunch. Här kan du även bevaka din favoritrestaurang och skriva ut lunchmenyer.
    Smaklig måltid!

Din lunch i Pajala

Matochmat.se är en ny, enkel och smidig lunchguide i Pajala. Här kan du skriva ut hela veckans meny från önskad restaurang eller söka efter restauranger, maträtter och ingredienser. Om det du sökt efter inte hittas idag men finns senare i veckan så ger vi dig ett förslag på när och var det serveras. Du kan också spara dina favoritrestauranger och lägga till Matochmat.se som en app på hemskärmen i din mobil.

Spara dina favoritrestauranger

Bland Pajalas restauranger så har du säkert dina egna favoriter och nu kan du enkelt spara dessa med hjärtat som visas bredvid varje restaurangnamn. Då visas alltid dina favoritrestauranger högst upp i träfflistan. Vill du ta bort en favorit? Det är enkelt, klicka bara på hjärtat igen så avmarkeras restaurangen.

Första gången du klickar på ett hjärta så anger du din mailadress och det lösenord du önskar, sen samlas och visas dina favoriter högst upp i listan på alla dina inloggade enheter.

Matochmat.se som en app i mobilenLägg till Matochmat.se som en app i mobilen

För dig som blixtsnabbt vill hitta dagens lunch så kan du lägga till Matochmat.se som en app på hemskärmen i din mobil. Pajalas luncher direkt i din ficka och bara en knapptryckning bort när du behöver dem. Smidigt!

Lägga till på hemskärmen
Matochmat.se använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter läs mer i vår integritetspolicy.