Clarion Hotel

Vecka 12
Lunch vecka 13
Lunch serveras mellan 11:30 och 13:30
Sallad, bröd, smör och kaffe ingår alltid i våra luncher. 

Måndag 27/3

Bakad kolja
150 kr
med gräddkokt savoykål med baconcrisp & pepparrot
Stekt spetskål
med västerbottenost, pocherat ägg, rågkrisp, brynt smör & auberginekräm

Vegetarisk

Tisdag 28/3

Kycklinglårfilé
150 kr
med råhyvlad svamp, smörad kycklingbuljong, rostade linser & rotsakspuré
Bönotto
med svartrot, parmesan & olivolja

Vegetarisk

Onsdag 29/3

Bakad fläsksida
150 kr
med spetskål, äppelmos & skysås
Rostad rödbeta
med hasselnötter, getost & Gotlandslinser

Vegetarisk

Torsdag 30/3

Halstrad lax
150 kr
med brända lökar, lökaska, rostade mandlar, spenat & sauce hollandaise
Umás ravioli
fylld med färskost och hasselnötter, friterad salvia & brynt smör

Vegetarisk

Fredag 31/3

Grillad flankstek
150 kr
med pumpapuré, vitlökssmör, svenska baljväxter & rödvinssås
Friterad palsternacka
med hasselnötssmör, bakad lök & vintersallad

Vegetarisk

Sortera restauranglista

 
Sortera efter

Ingen åtkomst till position...

Vi kunde tyvärr inte hitta din position. Detta beror oftast på inställningar i din telefon/surfplatta som blockerar att position används.

Är du osäker på hur du gör för att tillåta åtkomst till din position så kan du läsa mer i våra Frågor och svar.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: