Veckans lunchmeny Stallgården

Vecka 24
Lunch vecka 25
  
0522 - 64 14 16
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Nybakat bröd & salladsbuffé ingår. Vi vore tacksamma om ni ringer på förmiddagen eller tidigare om ni har någon form av allergi. Svårt att ge er en bra service när det beställs på plats under lunchen då våra kockar har som mest att göra. Tack!

Måndag 16/6

Köttfärslimpa med fetaost & soltorkad tomat
159 kr
myntayoghurt- rostqade rotfrukter- picklad lök
Chili con veggie
159 kr
tabbouleh- picklad rödlök- creme fraiche- nacho chips

Vegetarisk

Tisdag 17/6

Krämig pasta
159 kr
pestosås- pankopanerad kycklinglårfilé- grana padano- fräst sommarkål
Chili con veggie
159 kr
tabbouleh- picklad rödlök- creme fraiche- nacho chips

Vegetarisk

Onsdag 18/6

Nattbakad fläskkarré
159 kr
äppleskysås- vitlök & örtrostad potatis
Chili con veggie
159 kr
tabbouleh- picklad rödlök- creme fraiche- nacho chips

Vegetarisk

Torsdag 19/6

Panerad sej
159 kr
potatismos- skarpsås- gröna ärtor
Chili con veggie
159 kr
tabbouleh- picklad rödlök- creme fraiche- nacho chips

Vegetarisk

Fredag 20/6

Midsommarafton & Midsommardagen stängt!

Lördag 21/6

Söndag 22/6

På Stallgården Krog & Kafé får du njuta av en smakfull lunchupplevelse i en genuin och avkopplande miljö. Här, på Svälte väster om Uddevalla, serverar vi mat med äkta västsvenska smaker. Vår meny erbjuder husmanskost tillagad med omsorg och lokala råvaror. Varje vecka kan du även välja veckans vegetariska alternativ, perfekt för dig som uppskattar gröna rätter. Hos oss hittar du en atmosfär som får dig att koppla av och njuta av din stund vid bordet. Låt dig inspireras av vår omgivning, som speglar både tradition och nytänkande. Ta en paus från vardagen och unna dig något riktigt gott. Vi har något för alla smaker och välkomnar dig med öppna armar. Oavsett om du kommer ensam eller i sällskap, är Stallgården platsen för en lunch utöver det vanliga. Smakfullt och nära – välkommen till oss!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: